Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

1979 Yamaha LB 3 BOP 80

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1979 Yamaha LB 3 BOP 80
    Bu linkteki http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=15368 model motorsikleti kullanmaktayim motor ve elektrik aksamini yeni bastan sifirlamayi istiyorum. 1979 model oldugunda yedek parca sikintisi konusunda ve usta bulma konusunda endiseliyim. Motorun teknik ozellikleri yukaridaki linkte mevcuttur. Bu endiselerimi giderecek usta ariyorum. Para onemli degil motor 4 yildir hareketsiz yatiyor.

Ad Soyad : Cengiz Filizler
    Gorevi : Bilgisayar, Network ve Yapisal Kablolama Teknisyeni
    Telefon : 0 532 749 67 85

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Şimdi önce siz bir Yamaha Servis/Showroom'a gidin Oraya sorun Yamaha LB 3 bop 80 Yedek parçaları var mı diye. Getirme imkanları varsa Parçaları ordan alıp Yaptırırsınız Usta Etmeninin sorun çıkarıcagını sanmam. Parça olduktan sonra Hepsini yaparlar.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı cfilizler adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu linkteki http://www.bikez.com/bike/index.php?bike=15368 model motorsikleti kullanmaktayim motor ve elektrik aksamini yeni bastan sifirlamayi istiyorum. 1979 model oldugunda yedek parca sikintisi konusunda ve usta bulma konusunda endiseliyim. Motorun teknik ozellikleri yukaridaki linkte mevcuttur. Bu endiselerimi giderecek usta ariyorum. Para onemli degil motor 4 yildir hareketsiz yatiyor.

En iyi ve kesin sonucun Yamaha Türkiyede olacağına inanıyorum...İyi bir Yamaha servisi de yardımcı olabilir sanırım..

Original parçalar ilçin:http://www.genuinemotorcycleparts.co...a/LB-3-bop-80/
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı MrSharp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi önce siz bir Yamaha Servis/Showroom'a gidin Oraya sorun Yamaha LB 3 bop 80 Yedek parçaları var mı diye. Getirme imkanları varsa Parçaları ordan alıp Yaptırırsınız Usta Etmeninin sorun çıkarıcagını sanmam. Parça olduktan sonra Hepsini yaparlar.
    yahu forumda herkes 2006 model yamahasına parça beklemekten bitap düştüm diye feryad ediyor...
    o kadar rahat demişsin ki yamaha servisine git LB 3 Bop 80 parçası var mı diye. adamlar doğal olarak 30 senelik bi üretimin varlığını bile bilmezler. sanki fazerden bahsediyoruz
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu forumda herkes 2006 model yamahasına parça beklemekten bitap düştüm diye feryad ediyor...
    o kadar rahat demişsin ki yamaha servisine git LB 3 Bop 80 parçası var mı diye. adamlar doğal olarak 30 senelik bi üretimin varlığını bile bilmezler. sanki fazerden bahsediyoruz
    O konuda da Haklısınız Fakat Ben parça anında gelir demedim. Eger Parçası yoksa zaten yapamaz bir şey Maksat hala varmı yokmu onu ögrenmek. En son Çarede Yoksa eger Yamaha da E-Bay Yada Benzeri sitelerden bakmak olacaktır.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Bence de uğraşlarınız sonucu toplayabilirsiniz.Elektrik aksamında neler oluyor bilmiyorum ama change dediğimiz olayı yapabilirsiniz.Biraz uydurarak birsürü motosiklet toplanıyor.Bu motosikletlere bayılıyorum.Harika bir boya ile bir ömürlük. . .

Motosikleti
    1979 Yamaha LB 3 BOP 80

1979 Yamaha LB 3 BOP 80

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence de uğraşlarınız sonucu toplayabilirsiniz. Elektrik aksamında neler oluyor bilmiyorum ama change dediğimiz olayı yapabilirsiniz.Biraz uydurarak birsürü motosiklet toplanıyor.Bu motosikletlere bayılıyorum.Harika bir boya ile bir ömürlük. . .
    Change dediginiz olay tam nedir acarmisiniz. Kelime karsiligi degisim ama tabii uygulamada farkli bir anlam tasiyabilir. O nedenle biraz acarmisiniz bu change konusunu ?
    Ad Soyad : Cengiz Filizler
    Gorevi : Bilgisayar, Network ve Yapisal Kablolama Teknisyeni
    Telefon : 0 532 749 67 85

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    yani başka motorun parçalarından uygun olanı uyguna yakın olanı el emeği vs ile kendi motoruna uydurmayı kasdetmiş sanırsam arkada.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)