Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hiz Cezasi

REKLAM ALANI
    redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    Arkadaşlar bildiğini gibi motorların hız sınırları ne yazıkki otomobillerin çok altında size bir sorum olacak otobanda 120nin altında 80 in üzerinde gidip aşırı hızdan yakalanıp ceza yiyeniniz varmı. bu konuyu merak ediyorum acaba arabalar 120 ile giderken motorların 80 ile gitmesi polislere de saçma gelip tolerans gösteriyor mı?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    bu yaz çeşme otoyolunda bmw motorlu bi polis racingcilerden bile hızlı gidiyodu. bence tolerans göstermesi lazım
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    Tölerans gösteriliyordur bencede kendim de gittim hız sınırı konusunda bir uygulama ile karşılaşmadım ama zaten 80 km hız ile gitseydim kesinlikle bir problem ile karşılaşabilirim. Bazı durumlarda yavaş gitmeninde Tehlike yarattığı durumlar oluyor.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

radara yakalanırsan af yok çünkü bilgisayara direk gidiyor

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    ya radar motoru belirtiyor mu? yoksa sedece hızı mı tespit ediyor?

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    şehirlerarası yollarda radar otomatik algılıyor hız sınırını aşanları. fakat geçende gördüğüm gibi kamyonda 90km/h sınırında gidiyor arabalarda. çünkü otomatik algılayıcı bunu algılamıyor. poliste genelde tek tek incelemiyor. bunu geçen yaz gördüm. acaba gerçekten kamyon, araba,çekici ve motosiklet lerin ayrı ayrı hızlarına göre radar kontrolü yapılıyor mu?

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    % 10 gösteriyorlar
    bütün taşıtlara
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

Motosikleti
    Kawasaki Z800
    %10 zaten yasal izin var. yani 77km/h e kadar. zaten heryerde hız kontrolü yapılsa radara girmeyen motorcu kalmaz. 90-100 olsa neyse ama 70 de çok az sanki. bi de şu var 70 le gidersek her taşıt bizi geçmeye çalışcak ve bu da bi tehlike doğurcak sonuçta.

fernando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V-strom
    şehirlerarası yollarda(D-100 vb.) 100 km.ye kadar tolerans tanıyolar ama bostancı sahil yolunda 80 i aşmayın yersiniz 188 YTL yi walla.ayrıca şehirlerarası yollarda yakında yerleşim warsa meskun mahale girer azami 50 km.!! oralarda soteye yatıyolar.
    not:anadolu otoyolunda düzce ayrımını geçtikten sonraki ilk köprüde sabit radar war,kaynaşlı gişelerde hemen çewiriyo polis!!!
    FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...

mertsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 600f
    arkadaslar butun radarlar 101 km ye kuruluyor motor icin bisi demicem ama araba ile 99 km ile giderken korkmayin ama 101 afetmezler...bunu arabama aldiugim bi trafik polisi soledi ve bizzat denedim.hatta solentilere gore bursa valiligin karari ile yalova bursa yolu 120 kmye kuruyorlar ama emin degilkim denemeyin...

badboymad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 1000 rr
    bence ya 80 we 80 nin altında ceza yemeden giidecez yada 280 we üstü radara gözükmeyecez ;D
    honda cbr 1000 rr

musti81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Seyhan 125
    benim motor bir kere 120 yi gördü
    oda bayıraşşağı

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    Alıntı badboymad adlı üyeden alıntı
    bence ya 80 we 80 nin altında ceza yemeden giidecez yada 280 we üstü radara gözükmeyecez ;D
    baba sen gözükmeyecende biz nasıl gözükmeyecez

PHAETONW12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çağatay motor çıktı,çıkar çıkmaz kudurdun radarları araştırmaya başladın,merak etme brader,sen istediğin gibi bas,yakalanırsan benim selamımı söyle
    şaka ha,efendi efendi sür,arasıra artçıyı,benzini falan kontrol et,otobanlardan geri dönüş zor olur

seni seviyorum,hepsi şaka

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    sağol mustafa yanımda olduğunu bilmem ii oldu otobanda benzin biterse ararım seni artık getirirsin dimi

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Radarı merak eden arkadaşlara.....
    Arkadaşlar 2 yıl önce Çeşme'de çevirme yapan trafik ekipleri radara yakalandığımı söyliyerek ceza kesmek istediler.Ama ben hız sınırını geçmediğimi düşündüğümden karşı çıktım ve ceza evrakını imzalamayı red ettim. Çünkü az önce karşı yönden gelmiş ve 500mt gerideki döner kavşaktan dönmüştüm. ve 77 km yi geçmediğime emindim. zaten karşı yönden gelirken onları görmüştüm ve gözüm km saatindeydi. Bunu açıkça belirttiğimde, evraklarımı bırakıp 200 mt gerideki radar aracına itirazımı bildirmemi söylediler. Ben de söyleneni yaptım. Radar aracına geldiğimde, beni içeri buyur ettiler ve bir video ekranından görüntüleri geri sararak geçişimi bana izlettiler. görüntüde benimle birlikte geçiş yapan birkaç araç daha vardı ve her aracın tepesinde yaptığı km bir sayaç tarafından gösteriliyordu ve birkaç saniye sürüyordu görüş alanının geçilmesi.Benim aracın üstündeki sayacı izledim 70-73-75-77-78-79-77-75-76
    rakkamlarını izledim. Bu arada araç içindeki konuşmalarda kaydedilmişti hatta aracımın plakasının telsize okunduğu ses kaydı bile vardı. ve 2 km farkla radara girmiştim hassas olmayan hız göstergem beni yanıltmış demekki diyerek teşekkür ettim ve ayrıldım.
    Umarım tatsız anım bir takım sorulara cevap olmuştur.

bence otobana girmeyin kısarsınız kacışınız olmaz daima ileriye bakın ama boş boş değil mümkünse makinası sağlam ama görüntüsü eski bir motor kullanın ve enaz 60 70 ytl bulundurun neden mi bir şekilde kısarsanız görüntüden dolayı biraz ağlayıp cezayı başka bir şekle ve peşin ödeyipde indirimden faydalanma şansınız olabilir

Motosikleti
    Aprilia RS 125
    sağol okram tüm merakımı giderdin demek işler bu şekilde yürüyormuş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler