HD SPORTSTER IRON 883 Yardım
Reklamlar
-
Merhaba, ben de sonunda aranıza katıldım. Kendime bir HD sportster Iron 883 aldım. Bundan sonra yardımlarınızı bekliyorum. İlk problemim motoru istanbul'dan Konya'ya nakletmek olacak. O kadar yol tecrübem henüz yok. Sanki trenle nakletmek mantıklı gibi geliyor. Şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
hayırlı olsun hiç tarzım olmamasına rağmen en çok ilgimi çeken crusier modeli iron. fotolarını da paylaşabilirseniz sevinirim. bu arada kütüğünüz konyadaysa hemşeriyiz. istanbulda olsam sorun olmazdı bir haftasonu vesile yapar konyaya götürürdüm harleyi
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Motorunuz hayırlı olsun. Benim de özenerek baktığım bir motor açıkçası. Şimdiden sizi kıskandım aman nazar değmesin
Motor fuarında motorsiklet taşımacılığı ve nakliyesi gibi bir stand görmüştüm. İnternette aratınca buna benzer firmalarda denk geldi şimdi. Tabi masrafı nedir bilemem, tren gibi ucuz olmayacağı garabti ama daha sağlam bir nakliye olacağı kesin gibi.
Hayırlı sürüşler dilerim.
-
İlginize çok teşekkür ederim. Darısı ilgilenenlerin başına...
-
Arkadaşlar motorumun nakli için şöyle ilginç bir yol buldum. Konyadan giden mandıra kamyonları istanbuldan yük almadan geri dönüyormuş. Birkaç tanıdık vasıtası ile rica ettim motorumu getirecekler. Yüklenmesi ve yolda sabitlenmesi ile ilgili önerisi olan arkadaşların görüşleri benim için önemli, paylaşırsanız sevinirim.
-
ben olsam bi yeni bir harleyi motosiklet yükleme ve taşıma tecrübesi olmayan kamyoncuya emanet etmezdim. biz bir kaç kere minibüs içerisinde motosiklet getirdik, sarsılmadan devrilmeden gelebilmesi için işi bilen biri tarafından ve de motosiklete zarar vermeyecek şekilde bağlanması sabitlenmesi gerekiyo. un çuvalı gibi yüklerlerse istanbuldan konyaya gelene kadar harley mondiale döner
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
o dediğin mandıra kamyonu bence trenden daha iyi bi alternatif değil sebebine gelince 1.ne kadar maliyet tutar bi araştır istersen tren ile istanbul ankara arası f-650 yi 60-70tl ye getirmişti arkadaşın biri formun birinde 2.si ise sallanma ve sabitleme derim en iyi alternatif tren ve bildiğim kadarıyla sigortalı götürüyorlar.Ama ruhsat vs belgelerinin tam olması lazım.
-
Arkadaşlar dün gece 02:15 itibarı ile motorum kamyon ile nakledildi, elime ulaştı. :D
1. si tren artık motosiklet nakletmiyormuş, sadece ahşap kasa içinde olursa tüm yükleme işlemlerini motorsiklet sahibinin yapması şartı ile naklediyorlar. Tam bir zulüüm.
2. Kargolarda aynı şartı koşuyor ve 800 km. için yaklaşık 1200-1300 TL. gibi bir rakam çıkartıyorlar.
3. Kamyonda motorsikletin sabitlenmesi çok önemli, eğer bilen birileri yaparsa (sağolsun benimkini harley servisinden bir arkadaş yaptı) çiziksiz uygun bir fiyata naklettirebiliyorsunuz. (ben kamyona para vermedim hatra getirdiler). Firmanın portlifti vardı çok işe yaradı, ya değilse yüklemek ve endirmek tam bir eziyet olur.
Motorsiklet nakledecek arkadaşların umarım işine yarar. Slmlar...
-
Motor artık elinde olduğunda göre fotoğraflarını paylaşabilir misin?
-
01 Haziran 2010, 03:02
Çeker çekmez ekleyeceğim...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)