Çek Cumhuriyetinde Pelhrimov kasabasında Jawa 650 Klasik modeline 14 kişi,toplam 1079 kg ağırlıkla binerek Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazandı.
Çek Cumhuriyetinde Pelhrimov kasabasında Jawa 650 Klasik modeline 14 kişi,toplam 1079 kg ağırlıkla binerek Guinness Rekorlar Kitabına girmeye hak kazandı.
Maşşallah.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
Jawayı değil en alttaki adamcağızı tebrik etmek lazım.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
bizde deneyelim
Hangi motorda denemeyi dusunuyorsunbizde deneyelim
ismailin motorda deneyebilirizSkullhunter adlı üyeden alıntı
tek teker arife ver önünü bile kaldırırgagagotti adlı üyeden alıntı
Hatta tek elını bırakıyor ve sigara bile içiyor.. (Yoksa içecekmıydı) her neyse
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Yuh hepsine helal olsun (motor dahil) iyi iş çıkartmışlar.
...Oytun...
..Ainador..
ismail motorla biz kıralım bu rekoruismailin motorda deneyebiliriz
abi valla biz tospaya binerizde bunu yapamayız bak:-)))
racing racing ve racing.............
bravo.ama bu adamlar olduğu yerde duruyor.bu şekilde 30 kişide biner.yeterki alttakiler sağlam olsun
Bayanlar sanırım altta, beyler üstte. Bu sadece Jawa'ya binme rekoru değil, grupta ileri seviye ve pro-aktif fantazi rekorları. Rekor denemesinden sonra yapış yapış olan bu Jawa'yı ne yaptıklarıda konusunuda düşünmek lazım.
Bol sabunlu suyla yıkamışlardırp
bunnar kesin turktur zaten bizden baskasi bole abuk sabuk seyler yapmaz huehue artik motor goldwing olsaydi 80 kisi binerlerdi heralde
:bestmt:
muahhaah ne sekseni abi yuvarlak olsun 100 .-))))
racing racing ve racing.............
koray_77 tebrikler.. Hortlakçılar arasına hoşgeldin
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
eskiden ben de ne GÜNCELlerdim beeeeeaaaaaaaa
hey gidi günler
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)