arkadaslar bugun sahibinden.com da dolasıyordum ve custom atvler gordum bı bakarmısınız goruslerınızı beklıyorum
http://www.bu-moto.com/modellerimiz.asp?kat=3
arkadaslar bugun sahibinden.com da dolasıyordum ve custom atvler gordum bı bakarmısınız goruslerınızı beklıyorum
http://www.bu-moto.com/modellerimiz.asp?kat=3
for heavy metal we would dıe
Hele şükür bu işede girdiler... Geç kalmıştılar zaten.
Aslında ATV'ler hoşuma gidiyor ama önü jip gibi düz olanları...
atvler benımde hosuma gıtmıyor degil yamaha grizzly var onu jıp gıbı olan hatta sanırım resımdekı makınada o
Uploaded with ImageShack.us
bunun üstüne atv tanımam.
yamaha banshee 350 cc
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
sımdı geldım resımdekı atvlerın yanından cok ıyı olmus ya begendım 6000 ile 9000 iki farklı fıyat 150cc ve 250cc seceneklerı var..
woaaaww hocam bunlar neeee.vallahi maddi gucum yetse hemen alirim.R6 dan vazgecmeye hazirim
RIDE or DIE
Bayadır üretimi yapılıyor bunların. Sanırım Türk malı olarak kayseride üretime baslamıslardı. ilk etapta 500 civarı üretim yapmıslardı..
Alınabilir gercekten cok şık tasarımı var yalnız ilk üretim olduğundan dolayı servis; tamir; ve parca sıkıntısı olacaktır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
atv güzelde otoyolda izin olsa
makanalar 4zamanlı 150cc 250cc seceneklerı var pendıkte total benzıncısı var hemen benzıcının yanında kucuk bı dukkan delı oldum makınaları gorunce atvler den daha buyuk ve muthıs olmus bence 6000 ile 9000 arasında degısıyor fıyatlar ayrıca 3 tekerleklı atv ve motorsikletler de var valla alınabılır loto tutunca :D :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
:
plaka takılabılıyormus ve yıne a2 ile kullanılabılıyormus :S
şahane bişi ya bunlar tipide güzel
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
güncel..........................
Kapımın önünde dursun arada binerim diycek kadar zenginseniz bence kaçırılmaz
eskiden kaba ve sert görünüşlü jipler vardı ve işleri arazide gezmekti , ama baktılarki arabalar asfalttan çıkmıyo , adamlar işi SUV jip'e çevirdi . bunlardada aynı sanırım , baktılar atv'ler asıl amacının dışında gösteriş için kullanılıyo , adamlar SUV atv yapmışlar
SUV nedir diyenlere : SUV (Sport utility vehicle) görüntüsü jip olan ama tüm yürüyen aksam tasarımı ve motor değerleri asfalt sürüşü için tasarlanmış olan ve araziye girdiğinde patlayan araçlar grubudur . Örnek : BMW x6 .
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
valla hocam haklısın bumoto marka ozet olarak çin ve cıddı bır yedek parca sıkıntısı oldugunu dusunuyorum 750cc lık makınasıda varmıs bu tarz atv nekadar dogrudur bılmem ama motorsiklet varken atv gereksız bence atvde kullandım motorda motor da guvenlı ayrıca atvde ortalama 30 donerken bıle ıkı teker kalkcak kıcın atcak korkusu var kotu ama gorunusler olmus
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)