Yardım edermisiniz lütfen
Reklamlar
-
Iyi günler abiler ablalar arkadaşlar
bi merak etdiğim sorum olacaktı öğrenciyim ve bu yaz çalışıp 500tl-1000tl arası para biriktirip 2.el motor almak istiyorum internetden araştırdım kanuni popcorn lar ilgimi çekti ama kanuni hussar daha güzelime geldi
bana 500tl-1000tl arası hangi motor önerirsiniz veya kanuni popcorn mu yoksa kanuni hussarımı önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Reklamlar
-
o paraya bence ehliyet al.Öğrenciyim diyorsun büyüh ihtimal yoktur üniversite öğrencisi değilsen tabi.
-
Gitmek istediğinde gitmezsen geç kalmış olursun...
-
Arkadaş,
bu paraya motosiklet ile mutluluk olmaz. İyi bir bisiklet al, bas pedala gez
Poturdak
-
Arkadaş,
abi neden olmazki internetden araştırıyorum her gün kanuni hussar buldum 2.el 500 tl ye cuplarda var 500tl ile 1000tl arası temiz motorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
abi haklı ola bilirsin ama neden mutluluk olmazki benim ayağımı yerden kessin yeter zaten saatlarce internetden bakıyorum 500tl den 2.el cuplar var güzel motorlar kanuni hussar da var hoşuma gitdi
bi sorum daha olacak boyum 1.70cm scooter tipi veya cup tarzı motor kullana bilirmiyim yoksa boyum kısamı
-
kral.akrep. adlı üyeden alıntı
Arkadaş,
abi neden olmazki internetden araştırıyorum her gün kanuni hussar buldum 2.el 500 tl ye cuplarda var 500tl ile 1000tl arası temiz motorlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 ----------
abi haklı ola bilirsin ama neden mutluluk olmazki benim ayağımı yerden kessin yeter zaten saatlarce internetden bakıyorum 500tl den 2.el cuplar var güzel motorlar kanuni hussar da var hoşuma gitdi
bi sorum daha olacak boyum 1.70cm scooter tipi veya cup tarzı motor kullana bilirmiyim yoksa boyum kısamı
Arkadaş,
Bahsettiğin motorlardan birini alırsın ve hayatın tamiranelerde geçer, motor parasının kat be kat fazlasını sorunlara harcarsın. gecenin bir yarısı yollarda kalırsın, zaman geldiğinde aldığına alacağına lanet edersin. Yani bu paraya bu motorlarla saadet olmazz Biz bildiklerimizi söyleyelim ama elbette tercih senin.
Poturdak
-
abi elektirikli bisikletler var onlar nasıl peki dayanılıklımı ben zevk için istiyorum
ehliyetim yok diye çoğu kişi elektrikli bisiklet önerdi ama hız konusunda biraz canımı sıktı
-
Senin yerinde olsam böyle bişey düşünürdüm. Çan-çin çon olma döküklerle.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...hibinden/detay
-
abi ilk defa görüyorum bu motoru nasıl bişi iyimi sağlammı en fazla ne kadar yapıyor
-
Pejo 2 zaman speedfightlar 95 yapıyor aynı motor galiba.
-
abi peki 2.el fiyatları nasıl rahat kullanışlımı
-
Siteye bak işte Ayvalık'da da var bir tane speedfightlara da bak ama daha pahalıdır.
Kullanışlılığında şüphe yok az yakıyorsa alınabilir 3-3,5 lt/100km
-
500-1000TL paran var cok kısıtlı bir butce kullanıslı bır motor bulursn belkı ama ehlıyetıne para vermen daha dogru olurdu. Eger yakalanırsan alacagın ceza motorun parasından fazla olacak unutma
-
abi peki kanuni hussar hakkında bir bilgin varmı acaba veya bana 50cc lik bir motor önerirsen hangi motor önerirsin 2.eli 500tl ilee 1000tl arası olacak
-
NightMare0 adlı üyeden alıntı
500-1000TL paran var cok kısıtlı bir butce kullanıslı bır motor bulursn belkı ama ehlıyetıne para vermen daha dogru olurdu. Eger yakalanırsan alacagın ceza motorun parasından fazla olacak unutma
Ne derseniz diyin, benim gibi motor aşkıyla yanıp tutuşuyor illaha alacakki rahat etsin... Gönül isterki ehliyet, koruyucu kıyafetler ve gerekirse eğitim aldıktan sonra binsin tabi tecrübeli diilse... Ama...
-
abi yanıp tutuşmak ne demek geberiyorum ya biran önce yaz olsun da şu işimi halledeyim diyom güvenlik kısmında pek kafa yormayın zaten kasksız yola çıkmam çok tehlikeli biliyorum ama benim bütcem biraz kısıtlı o sorun oluyor o yüzden 500-1000tl arası kolsy kullanışlı 2.el motor arıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)