http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...iz-otesi/detay
ilanım burada. 2.500 e versem hatamı yaparım???
...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...iz-otesi/detay
ilanım burada. 2.500 e versem hatamı yaparım???
...
belki çok istemiyosun ama piyasası olmadıgından ve parcası bulunmadıgından dolayı o parayı ona vermezler die düşünüyorum ...
Tek problem meraklısını bulmak. Kilometresine modeline bakarsak fiyat normal.
1500 veririm ben.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
bunu zor satarsın bu fiyata ;) Yamaha olması bunun gücünü gösterişini hızını arttırmaz ; fiyatını arttırır , aldıktan sonra yedek parça masrafını arttırır.
sen nasıl aldın bu motoru bilmem ama bence o kadar seviyorsan bunu satma senin kadar seveni çıkarsa verir parayı alır acil canlı para lazımsa fiyatı indirogaaani
Şimdi olayı bi kaç yönden değerlendirmek gerekirse..
Ben şahsi fikrim bu paraya bu motoru almam..Beni yanlış anlamanı istemem hem o kadar para veremem gücüm yok..Hemde tarzım değil..
Diğer yönden bu tarz motoru seven birisi olsam..Temiz motor tabiki alırım fakat iyi bi pazarlık sonucu..
Diğer bi noktaya gelirsek bende dün bi motosiklet aldım..
Honda cbf 150 fiyatı 3'ten açti kapiyi uzun pazarlıklar sonucu bayada bi zorlandım 2700'e anlaştık..
Şimdi sonuç olarak..Motorun güzel..Fakat o paraya daha iyi alternatifler var ve bu senin motorunun satılmasında alıcı kişilerin az olmasına neden olucaktır..
Onun için ya 2.500 yazıcaksın istiyen olursa küçük pazarlık yapıcaksın tabiki malın iyi güzel ama 50-100 tl indirimi çok görmemen gerekir ki bu benim şahsi fikrimdir..
İnş satar istediğin motora kavuşursun..Başta dediğim gibi beni yanlış anlamanı istemem..Hatali veya seni üzücek bişeyler yazdıysam affola
yorumlarınız için teşekkürler. biz bu motoru sıfır aldık. tabi o zamanlar ben motor kullanımında bukadar aktif değildim. babam aldı getirdi.
motorun hızıyla, performansıyla hiçbir alıp veremediğim yok aslında
bastımmı gidiyor. 115 lik bir alete görede gayet tatminkar hızlara ulaşıyor
ama sıkılıyorum motoru sürerken. o yüzden vitesli bir alet bakıyorum. almam için motoru satmam lazım amma velakin babam bu motora aşık
bugün 2.450 ye vermedi motoru resmen. 50 tl için müşteri kaçtı
...
böyle bi soruyu buraya taşıyıp sorduğun için teşekkür etmek gerek aslında. uzun zamandır yazacağım ama bi türlü uygun yerini bulamadığım için yazamıyordum. sahibinden sitesindeki motorlara bakın. bi çok satıcı işin iyice b........ çıkarmış durumda isimlerini söylemek istemiyorum. ama hergün güncel olarak takip ettiğim için özellikle son zamanlarda çok karşılaşıyorum. az önceki bir ilanda 1990 model cbr600f çok temiz şöyledir böyledir diye 6000tl yazılmıştı. diğer taraftan özellikle honda 900rr 954rr vbg modeller 96-97-98 modellere 10000-12000 gibi fiyatlar yazılıyor. tamam doğrudur mal sahibinin ne yazarsa yazar ama bunun ne gereği var bi türlü bunu anlamıyorum. sanki o fiyat yazılınca çok değerli oluyo herkes kapış kapış alıyo. iyi sürüşler.
sanırım kargaya yavrusu kuzgun görünür durumu var ortada ama ne olursa olsun sonuçta malın bir ederi vardır önemli olan mantık çerçevesinde değerlendirme yapmaktır ve unutmammak gerekir ki her kör atın kör alıcısı vardır ya o kör alıcıyı bekleyeceksin yada fiyatı ona göre belirleyeceksin
[I]insan vucudu beyninin kabul ettiği herşeyi yapar:cat:[/I]
Malın ederi o, gayet normal bir fiyat vermiş. Daha önce de bakmıştım diğerlerine göre en uygunlardan biri.
Bencede fiyat çok değil 2.500 tl ye bırakırsın isteyene bende bugün 2007 model 21000km bws'i 2.500 den verdim senin gibi 2.600 fiyat verdim 100 tl indirimle 1 günde sattım
arkadaşlar yazdımlarım yanlış anlaşılmasın ben arkadaşın motoru için yazmadım onları genel olarak yazdım kwsk-boy un yazdıklarına istinaden. zaten piyasa fiyatı oysa almak isteyen de varsa mutlaka satılır arz talep ve serbest piyasa olay budur.
[I]insan vucudu beyninin kabul ettiği herşeyi yapar:cat:[/I]
sahibinden.com dakiler zaten ayrı bi millet sanırım,kimse burnundan kıl aldırmıyor,ya sıfırından fazla yazanlar varya arayıp,sorasım geliyor dalgamı geçiyorsun,şizofrenmisin diye,dün cross 250 ye baktım kanuni,sıfırı 3500 3600 civarında adam 70 km dekide 4000 demiş ne mantık anlamıyorum millette enayi ya atlayacak hemen, birindede aradım adama devrini soruyorum valla ben onunla uğraşamam gelirsen bakarız buluruz diyor,böyle saçmalıkmı olur ya
söyle bir bilinc var(fiyatı yuksek olan herzaman ıyıdır)
sımdı adam bakıyor
-vaho bu kadar fıyat ıstıyor demekkı cok saglam motor adam ıyı bakmıs demekkı
(dıger tarafta adam olurunu ıstıyor kasa yenı model yenı
ama fıyat pıyasa fıyatı adamı bu sefer cezbetmıyor)
-ya bunda bır ıs vardır bunun fıyatı ucuz dıyebılıyor
bir dıgerıde
tilki kurnazlıgı (aptallık dıyebılırız)
pazarlıkta durumu lehıne cevırmek ıcın kullanılıyor
farkında olmadan yınede pıyasa fıyatının ustunde alıyorsunuz
en azından satıcı oyle yapmaya calısıyor
bunu alım satım ısı yapan motorcu bır arkadasım soylemıstı
bu durumda gulmekmı lazım
aglamakmı
bunu sıze bırakıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)