abi eğer bi moto bayi varsa gidip bisikletle(olmayan elemanlar için) gidip takılın karşısında kola-mola için rahatlıyo be hırslanıyo insan.-)))
abi eğer bi moto bayi varsa gidip bisikletle(olmayan elemanlar için) gidip takılın karşısında kola-mola için rahatlıyo be hırslanıyo insan.-)))
racing racing ve racing.............
motor hayırlı olsun. Bugün geçti yanımdan bi tanesi sökmüş/türmüş bütün kanuni yazılarını "way be" der gibi bakarkene ön üçlü far takımından çakozladım hemen bunun bizim Kanuni'den başkası olmadığını Görünüş olarak fena olduğunu söylemek haksızlık olur ancak önemli olan motor ve yürüyen aksam. Arkadaşlar giderken parçalarının döküldüğünden, kullanılan parçaların adiliğinden yakınıolardı yanlış hatırlamıyorsam. 1.el olarak senden yorumları bekliyoruz fotolarla birlikte tabii.. Kazasız sürüşler!
Deli, her seyi yapabilecek yetenekte olan; ancak yapacak degerde bir sey bulamayandir.
Hayırlı olsun.Benim ilk motorum da aynısıydı.Türkiyeye gelen ilk 4. motoru almıştım.
Şuan arkadaşıma sattım.Oda severek ve beğenerek kullanıyor.10.000 km.yi
buldu.
90 km. hızın üzerine çıktığında vibrasyon artar.Her ne kadar 160 hız kadranı olsa da 120 km.hızın üzerine çıkma.
Mümkünse tüm vidalarve somunlarını sen kontrol et.Çünkü maalesef montaj ciddi bir problem Türkiye de.Ayrıca vibrasyondan dolayı ilk bakımına 600 km.olunca
getir.yağını değiştirip vidalarını kontrol etsinler.Bujileri de mutlaka değiştir.
Elektrik problemi çok görülen bir durum.Moralini bozma halloluyor.Sık sık bujilerini
temizle.Bazen tek silindir çalışabilir.Bujidendir.Temizlersen düzelir.
hayırlı olsun ne mutlu sana. bende bi karar verebilsem ne alcaaa benimde olcak motoum ama karar veremiyom bi türlü.
beni öldürmeyen herşey beni güçlendirir
hayırlı olsun kanka Allah kazasıs sürüşler nasip etsin inşalah
slm arkadaslar bende aldum su kanuni seyhan 250c ama pişman oldum sayılır bu konustuklarınızdan sonra hep olumsuz seyler söylüyosunuz ençokta balatanın yerinden çkması kötü onun çıkmayıpta 100km ile giderken araya sıkıştıgını düşünürsek büyük ihtimalle ölürüm
rewbeli, bakımlarını zamanında yaptırırsan bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Merak etme sonuçta ağzı olan konuşuyor Yani Emirhan diye bir arakdaş var İkiteker sitesinde kendisi bayağı bir yol yapmış Seyhan 250 ile. Dağ tepe bile çıkmış yani ve memnun olduğunu söyledi. Biraz da kullanımla alakalı bir şey olsa gerek.
Onur Yollarda
www.seytanicadi.org | www.instagram.com/seytani.icadi | www.youtube.com/channel/OnurYollarda
hyrlı olsun kardes:D bende bgun aldım motor.kazasız belasız kuullanalım walla ne gereı war yanı
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
"xray",kutlaman hoş bir davranış ama adam motoru alalı 2 seneyi geçmiş.Eskimiştir o motor.
dostum benı yanlıs anlamıssın su kazasız belasız kısmını kendım ıcın soylemıstım buarda bende 14 yasından berı motor kullanırım ama ılk sahsı motorum yanıDARKDIAMOND adlı üyeden alıntı
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"][/COLOR][/FONT][/CENTER](TraNCe-EnErGy)
benzinin bol olsun yolun açık olsun
[COLOR="Navy"][SIZE="2"][FONT="Comic Sans MS"]UÇURUMUN KENARINDAN YÜRÜYÜN ZEVK SİZE GELSİN!![/FONT][/SIZE][/COLOR]
Gene hortlamış eski mesaj.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
hayırlı ugurlu olsun kardes gule gule kullan allah kazadan beladan korusun
Kawasaki z750s O Bir Aşk
olsun yinede hayırlı olsunMakine adlı üyeden alıntı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)