Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Galiba yagima benzin karisiyor!

REKLAM ALANI
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Kartere benzin tek bir şekilde sızar,oda karbüratörlü makinalarda karbüratör şamandırasının takılı kalıp benzini kesmemesi sonucu emme manifoltundan silindire ve segmanlar arasından kartere sızması sonucu olur.Ancak çalışan makinada bu olmaz direk motor teklemeye başlar.Stop etmiş makinada bu olabilir ve çalıştırmaya kalkıldığındada muhtemelen çalışmaz boğulur.Enjektörlü makinadada böyle birşey söz konusu değildir.Bence çaktırmadan biri senin motoruna yağ koyuyor .çok fazla takılma devam et.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı McWarnaly adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski teknolojili araclarda bu olabilirmis benzin pompasi motorun icindeymis ancak artik bu sistem yok ve bu olanaksiz dedi.o degilde senin deponda patates kizartma yaginin ne isi var onu anlayamadim arkadasim?? hem dostum jikle nasil acik unutulur bunu da anlamadim hemde tam 1 ay boyunca.motosiklete ilk defa binen biri bile o zaman bi anormallik oldugunu anlar heralde
    ohoo benim motorun başına gelmeyen kalmadı.
    ucuz bir motor olduğu için kobay olarak kullandım. tiner(selulozik) ,alkol, zippo yakıtı, mazot(benzinle karışık) ve son olarak ta patates yağı kullandım. ama patates yağı iyi bir fikir değildi

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)