Arkadaşlar taksitle ikinci el(600 cc ) motorsiklet nereden alabiliriz? Mesela ayda 400 ytl civarı? 12 - 18 ay arası ödesek birazda peşinat versek. Bi an önce motorsiklet sahibi olmak istiyorum
Arkadaşlar taksitle ikinci el(600 cc ) motorsiklet nereden alabiliriz? Mesela ayda 400 ytl civarı? 12 - 18 ay arası ödesek birazda peşinat versek. Bi an önce motorsiklet sahibi olmak istiyorum
Motorsiklet orgazma dudak bukturur!
evet ya varmı öle biyer?? ne süper olur valla
arakdaslar öle bi yer anca rüyanızda bulursunuz cok zor diyorum ben allah kolaylık versin
ScreaM
talep çok ise hemen açayım öle bir yer
Kararlı olan her şey, şartlara rağmen doğar...
Nietzsche
sıfır mı yoksa ikinci el mi almayı düşünüyorsunuz?
evet yav sıfırmı ikincielmi racing mi turing mi nasıl bişey istiyon tam anlatsana...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
scream niye zor bulsunlarki 36 ay vade ile araba satıklarına göre motorda satarlar,koçbank bi aralar 36 ay vade ile motorsiklet kredisi veriyordu,isterseniz koçbank'tan kredi çekebilirsiniz hemde faiz oranları baya bi uygun 1,39.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
ya doğru koçbank 1,36 ile veriyo ama memur kefil bulmak lazım. dur ya en iyisi forumda memur kefil arıyalım
türkiyede memurdan bol ne var elini sallasan memura çarpar,ülkemizde 2 kişiden bir'i mutlaka memurdur.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Arkadaslar racing istiyorum racing. Koçbank kredi veriyor mu acaba hala?
tiras olursunuz benca
ikıncı el hemide 36 ay olurmu yavi
nerde bullarsaniz benide cagrin bdende alayim bi racciiing motor
olurmu oyle sey yaw olmazki oyle sey verrirlermi hic acaba vcermezlerki hic
Dostum kimseye gel bana kefil ol, motor alacam, şunu bunu alacam vs deme..
En yakın arkadaşların bile der ki, "valla yeminliyim. sen iyi bir insansın ama"..
Bir kaç denemeden sonra dersin ki, " tuh. ... km.. ya dünyada bir tane bile dostum yokmuş"..
O bakımdan para biriktir hem hiç kafan ağrımadan alırsın, hem de "Vayyy beee " diye düşünüp üzülmezsin...
Burada tecrübe konuşuyor..
selam dostum benden sana kardes tavsiyesi sakin borclan motorbisiklet alim dime , bir düsünsene Allah göstermesin kardesim isini bilen kaybedersen nasil ödücen o taksitleri sonra o borc yükselir ve altindan kalakamasin kardesim sen en iyisi para biriktir , her zaman hazir paraylan almaya bak kardesim bende sana kardes tavsiyesi kardes, oldumu kanki.. buarada bende bodubuildung yapiyorum , sana bol sanslar ve güzel vucut yapmalar kardesim
arkadaşım buldugunuz motorun modeli 2000 modelinden üstü olmak şartıyla kredi veriyorlar 5 milyar'a 1 senede 5.300 ytl ödüyorsun 10.000 ytl ye 10.550 ytl ödüyorsun 1 senede
Arkadaslar tesekkur ederim ilgilendiginiz icin
Hangisi veriyor bunu peki?speedrunner adlı üyeden alıntı
Sitesinde motosiklet kredisi olan Koçbank'a sordum, Akbank'a sordum, AnadoluCetelem'e sordum hiçbiri vermiyor. Sen hangisine sordun yaf merak ettim...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)