yardımcı olurmusunuz lütfen
Reklamlar
-
arkadaşlar 1 ay önce karbüratör temizliği yanısıra yağ değiştirildi bu arada motorum kanuni racer 200cc
bugün işten gelirken havada rüzgar var sol çaprazdan vuruyor motora ve kasma yapıyor devir saati deli gibi 6000 - 12000 arası gidip geliyor hızım 80 km vites 5 yarımdan fazla gaz verdim ve motor ileri geri kasmaya başladı ve eksozdan pat pat diye ses geldi
acaba sibob ayarlarından dolayı olabilirmi
çünkü çerkezköyden motoru alırkende rüzgar vardı ama böyle bir sorun yoktu ve o zaman hızımız 120km yi bulmuştu ama bir sorun yaratmadı
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar neden yapabilir ve burgazda motordan iyi anlayan bir usta biliyormusunuz
bugün edirneye gidecektim bu yüzden vaz geçtim
Reklamlar
-
hava filtreni temizlet abisi eksoz sesi genelde karbüratör ayarı ile alakalıdır fazla benzin gönderiyo olabilir motora
ama sen yinede bir kanuni servisine git göster motoru burdaki yorumlara göre hareket etme işin ehli bir usta baksın
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
teşekkür ederim bilgilendirme için 1 ay önce sözde bakım yaptıdım demekki karbüratörü temizlerken ayarları değişti mecburen servise götüreceğim serviste çok istiyor
-
daha detaylı yardımcı olabilecek varmı acaba karbüratör ayarı ve sibob ayarı kaç paraya olur acaba
-
-
garanti süresi geçti malesef ilk bakımı servis değil başka bir ustaya vermiştim çoğu kişi o ustayı önermişti
sibob ayarı ve karbüratör ayarı kaça patlar bana bilginiz varmı acaba
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)