Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yardımcı olurmusunuz lütfen

REKLAM ALANI

Motosikleti
    kanuni 200cc racer 2007
    arkadaşlar 1 ay önce karbüratör temizliği yanısıra yağ değiştirildi bu arada motorum kanuni racer 200cc
    bugün işten gelirken havada rüzgar var sol çaprazdan vuruyor motora ve kasma yapıyor devir saati deli gibi 6000 - 12000 arası gidip geliyor hızım 80 km vites 5 yarımdan fazla gaz verdim ve motor ileri geri kasmaya başladı ve eksozdan pat pat diye ses geldi
    acaba sibob ayarlarından dolayı olabilirmi
    çünkü çerkezköyden motoru alırkende rüzgar vardı ama böyle bir sorun yoktu ve o zaman hızımız 120km yi bulmuştu ama bir sorun yaratmadı
    yardımcı olurmusunuz arkadaşlar neden yapabilir ve burgazda motordan iyi anlayan bir usta biliyormusunuz
    bugün edirneye gidecektim bu yüzden vaz geçtim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    hava filtreni temizlet abisi eksoz sesi genelde karbüratör ayarı ile alakalıdır fazla benzin gönderiyo olabilir motora
    ama sen yinede bir kanuni servisine git göster motoru burdaki yorumlara göre hareket etme işin ehli bir usta baksın
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

Motosikleti
    kanuni 200cc racer 2007
    teşekkür ederim bilgilendirme için 1 ay önce sözde bakım yaptıdım demekki karbüratörü temizlerken ayarları değişti mecburen servise götüreceğim serviste çok istiyor

Motosikleti
    kanuni 200cc racer 2007
    daha detaylı yardımcı olabilecek varmı acaba karbüratör ayarı ve sibob ayarı kaç paraya olur acaba

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Servis Yaparken Hatalı yaptıysa Bedava,Garanti var mı ? Varsa Onuda bedavaya getirebilirsin.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

Motosikleti
    kanuni 200cc racer 2007
    garanti süresi geçti malesef ilk bakımı servis değil başka bir ustaya vermiştim çoğu kişi o ustayı önermişti
    sibob ayarı ve karbüratör ayarı kaça patlar bana bilginiz varmı acaba

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)