Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİNDEN yere yakın dönüş nasıl dır

REKLAM ALANI
    sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİNDEN yere yakın dönüş nasıl dır...merhaba arkadaşlar ben yere 0 dönülen yarış motorlarından deil....ENDUROLARDAN BAHSEDİYORM..
    ACABA ENDUROYLA YERE 0 YATTIKTAN SONRA TOPARLANMASI NASILDIR??
    BU KONUDA ŞÜPHELERİM VAR TECRÜBE VE BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM..
    BİDE BEN KAÇ DERECE AÇIYLA DÖNDÜĞÜMÜ GÖZ KARARI NASIL ANLAYABİLRİM..
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Unique693 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600F4İ
    Bunumu demek istedin

HONDA

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Fanzteziye gerek yok bence. Türkiye de çok tehlikelidir. Çıkan bi taş canını ve malını yakar. Yok ben yapıcam diyorsan kolay. Dönüş stilini uyguladığının tersi ile kalkarsın. Merkezkaç herşeyin anahtarıdır.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

hasanpinar0537 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bu kadar yatmak istiyorsan bunu caddelerde değil pistlerde yapabilirsin...
    tabi hayata devam etmek istiyorsan...
    HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
    DRİFT RELİGİON

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İLERİ SÜRÜŞ TEKNİKLERİNDEN yere yakın dönüş nasıl dır...merhaba arkadaşlar ben yere 0 dönülen yarış motorlarından deil....ENDUROLARDAN BAHSEDİYORM..
    ACABA ENDUROYLA YERE 0 YATTIKTAN SONRA TOPARLANMASI NASILDIR??
    BU KONUDA ŞÜPHELERİM VAR TECRÜBE VE BİLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM..
    BİDE BEN KAÇ DERECE AÇIYLA DÖNDÜĞÜMÜ GÖZ KARARI NASIL ANLAYABİLRİM..
    Senin bahsettigin mevzu ileri surus teknigi degildir.
    Ileri surus teknigi bu tür bir donuse gerek duyulmamasi için alinir, ogrenilir.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    enduro ile bu şekilde viraj alınmaz.

Enduro motosikletin şasesi , ağırlık merkezi ( çok yukardadır ) , süspansyonları ( çok yumuşaktır ) , lastik ebatları , bu tarz viraj almak için tasarlanmamıştır.
    Çok acil durumlar dışında enduro ile bukadar yatmaya çalışılmaz.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._5140071_n.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------

türkiyede yapamayacğımı çok iyi biliyorum ama otobanları görünce böle kaymak gibi yapasım geliyor...FACEBOOK TA ÜYE OLDUĞUM BMW GRUPLARINDA GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ YAPANLAR VAR..AMA YURTDIŞINDAKİ YOLLARIN ÇOK İYİ OLDUĞUNU BİLİYORUM..BİDE O 3 ÇANTA TAKILIYKEN
    http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6253810_n.jpg
    BU FECİ BİŞİ BU ARADA FOTO YÜKLEMESİNİ ÖĞRETİRSENİZ İYİ OLUR:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3646247_n.jpg
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    yanlış görmüyorsam kontra tekniğini uygulamışlar. ancak bunu Türkiye yollarında yapabilmek cesaret (anlayan anladı) ister.
    saygılar.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    bu yatma işinde çözemediğim ve anlamadıgım o kadar şey varki misal bu ikinci resimde motoru yatırmıs dizi yerde belliki dizinden desdtek alıyor motor kayıp gitmemesi için fakat kalkıs yaparken dizinden destek alıyormu birde bu tür dönüşler max ve min km/h değerleri nedir ve yerden motoru nasıl kaldırıyor ayriyetten motorun yatıs acısına baktıgımızda lastikelrin sadece yanakları değiyor bu motorun kaymasına veya merkezkaç kuvveti etkileemzmi ?
    Vrtsa bunu beğendi.
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

omersirin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gara Yılan, Nam-ı Diğer Bandit 650 SA ve F 800 S
    bunlar boş beleş konular...aslında cevap yazma gereği duymuyorum ama yine de bir şeyler yazma gereği duyuyorum,ağzımdan çıkan ise "bunların boş beleş" olduğu..
    Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)

Motosikleti
    S&T GT 250R
    Hocam birsürü ileri sürüş tekniği eğitimi mevcut katıl birisine sor al ağzının payını... BU tür bir dönüşü ileri sürüş tekniklerinde önermezler niye dersen ileri sürüş tekniği güvenliğini ön planda tutar şimdi bu viraja uygun hızda girmediysen dönemeyip motoru yatırdıysan ne anlamı kaldır güvenli sürüşün? resimde zaten motorun bir parçası yere değiyor bu senin dengeni ciddi şekilde etkiler...

Tüm bunların yanında bir konuyu belirtmek isterim ki motoru bukadar diyelim yatırdınız motoru bıraktığınız an kendisi otomatikman kalkar zaten neden mi merkez kaç kuvvetinden dolayı...

Özetle eğitim al hocaya sor cevabını al sonra sende sorduğuna pişman olacaksın
    Sex Speed Money...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)