Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bu koku neden geliyor acaba

REKLAM ALANI
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı yakamoz043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam CDI çakma ama mukemmel devir yapıyor şu anda motorum, bılmıyorumda her orjınal kt 130 vurmaz ve 11 devır yapmaz ustunde hıcbırsey yok bende şaştım bugun cdı degısınce ıyı oldu ama rolantı bıraz dusurdukmu 1500 altına hoopppp stop edıyo hemen.Bugun kurcaladıklarımı anlatayım hocam karburatoru soktum gaz pıstonu ıcınde ıgne var onu cıkardım onun ustundekı segmanı 5 kanallı yanı 2 den 3 aldım olmadı sonra tekrar ılk yerıne getırdım 2 ye yanı.YHA ustam msn adresınız varsa gonderebılırmısınz yada ben gonderıyım hem tanısmıs oluruz hem sorunları konusurz vaktınız ve mahsuru yoksa eger!
    eğer eskisinden daha çok devir yapıyorsa sübabları kestirebilirsin bak.benimde öncede kırmızıdan aşağı iniyordu bigün öylebi açıldıki motor 130 gördü düz yolda sonra gümm o gün kesiti o günden sonra 4 sefer sübab yedim matrax_enes@hotmail.com. benmki bu
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    bobcat
    ne demek tabiki yardımcı olurum boş olduğum zamanlar cevap yazarım kardagoto@hotmail.com şu anda çıkıyorum yarın görüşürüz, yan sanayi CDI ise belik rolantide ondan durmuyor olabilir,iğne üstten 2 ve 3.delik normal,rolanti sorunu zaten her motorun sorunu,ama eski CDI de rolantide duruyorsa büyük ihtimal sen orjinal alacaksın gibi geliyor.

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    abı ekledım kabul edersın musaıt olunca gorusuruz

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)