Maaşallah oğlunuzda kızınızda çok şeker. Allah size bağışlasın
Balat derme çatma ahşap ve müstakil evleri ile meşhur biryer. Son zamanlarda filmlere ve dizilere konu olmaya başladı
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
güzel fotolar var. teşekkürler
Fotoğraflar gayet güzel... İstanbul zaten güzel... Fotoğraf makineniz de güzelmiş renkler gayet canlı
Amin cumlemize insallah
Balat ta bir kofteci bulduk ve oturduk. Söylemesi ayıptır Birşeyler atıstırırken dukkan sahibi ile muhabbete baslaık semt hakkında.
Tam benim istedigim yasantı varmıs orada onu farkettim.
Butun mahalle birbirini tanıyor caddenin sonuna inenler 50 kişiye selam vermeden gecemiyor oyle sıcak oyle hos bir ortam varmıski..
Romanları simdi cok daha iyi anlıyorum neden ortamlarının bozulmaması konusunda eylem yaptıklarını..
Acıkcası INSAN gibi yasamak sanırım oyle bir ortamda gercekleşiyor.
Bilirsiniz elinize aldımmı makineyi 1000 tane cekersiniz sırf 10 tane gğzel kare yakalamak icin bizimkide oyle birşey oldu işte
Birde yagmur atıstırdı arada bir o nedenle cok rahatta olamadık acıkcası.
Begendiginize sevindim.
tesekkur ederim.
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
anlaşıldı şimdi dükkanını neden kapalı olduğu serseriler sizi . .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
güzel insanlar güzel kareler ...
erhan başlıktaki ismini değiştirisen yanlış yazmışsın..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Gerçekten çok güzel kareler. Film sahnesi gibi geldi bazı kareler. Eee biz yabancıyız tabi o dokusu bozulmamış İstanbul semtlerine Ellerinize sağlık tekrardan. Bir de sakıncası yoksa makinanın modelini öğrenebilir miyim?
KADir ZEngin
Ne kadar hızlı gittiğini durman gerektiğinde anlarsın...
Çok güzel fotoğraflar..Yalnız Gürkan aga sen saçları komple kazıtsan vallahi çok yakışır..
Çok ciddi söylüyorum he..Bir dene bence..
Selam ederim
Arkadaslar makine CANON 500D / Lens 55/200
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
hortlatiim bari meydey meydey hey gidi qünler heey
güzel fotoğraflar... makine ne acaba?
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
Arkadaşımız vermiş cevabı 2 post önce.... ;)
Arkadaslar makine CANON 500D / Lens 55/200
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)