Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Yuh Artık, Habere Bak

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    devlet meselesi oldu başlık hee başlığı açmamdaki asıl amacım haberin başlığı idi. sanki otobüs ortalıkta duruyoduda motorcu gelip çarpıyo gibi yazılmış. ama otobüs suçluysa (ki görünüşe göre öyle) da olayın tuzu biberi olur tabi.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Senin Turkçe simdi yazacagim detayi kavramaya yetmez, o yuzden bana kizacaksin ama cumlenin dogrusu soyle olacak.

Motosikletlinin geldii taraf ayni zamanda sola donus için de izin veriyor.
    Yani soldaki araçlara kirmizi yaniyor olsa bile, sola donus için, motosikletin geldigi yonde lamba hala yesil olabilir.
    Otobus soforu de , bunlar durdu ben geçeyim mantigiyla hareket etmis olabilir.
    Halbuki karsida kirmizi yaniyor ve araçlar durdu ama motosikletin geldigi yonde hala yesil yaniyor.
    Sen beni düzelt hic sorun degil...

Ama ben seni burada pek anliyamiyorum..
    Motosikletin geldigi yönde sola dönüs yesil olsami diyorsun???
    Tamam öyle olsun..
    Ama motosiklet düüüüüüüüüz gidiyor dostum...
    Sola dönme gibi bir niyeti yok..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:42 ----------

Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    devlet meselesi oldu başlık hee başlığı açmamdaki asıl amacım haberin başlığı idi. sanki otobüs ortalıkta duruyoduda motorcu gelip çarpıyo gibi yazılmış. ama otobüs suçluysa (ki görünüşe göre öyle) da olayın tuzu biberi olur tabi.
    Bana göre hicte öyle degil...
    Benim gördügüm otobüs hakli..
    Ama dedigim gibi cok seyi bilmiyoruz..
    Tabelami var isikmi var..
    Yada hicbirimi yok...

Tabela varsa yol hakki kimin...
    isik varsa otobüs neden duruyor ve sonrada hareket ediyor..
    Kirmizadami geciyor????

orada yasayan bir arkadas bu olaya bir el atsa iyi olacak...
    ozaman karar vermesi daha kolay tabiki...

Benim gördügüm kadariyla motor suclu...
    Detaylari bilmedigim icin...
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Motosikleti
    şimdilik yamaha nouvo...
    arkadaşlar az önce geldim kaza olan yerden. resimde çektim. otobüsün geldiği yolda ışık var. fakat motorun geldiği tarafta ışık yok. nasıl bir mantık anlamadım ben. yandaki yol çok işlek bir yol. gerçekten tehlikeli bir yol...

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Alıntı @rd@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar az önce geldim kaza olan yerden. resimde çektim. otobüsün geldiği yolda ışık var. fakat motorun geldiği tarafta ışık yok. nasıl bir mantık anlamadım ben. yandaki yol çok işlek bir yol. gerçekten tehlikeli bir yol...
    Işık olmaması da otobüs şöförünün dikkatsiz ve kastiyete varan davranışta bulunduğunun kanıtı. Her iki tarafta da ışık olduğunu var sayalım. Senin illa gidip önüne çıkıp yaralaman mı gerekir. İnsanlık bunun neresinde. Yol verseydiya ayı yavrusu. Sağa sola bakmadan yola atlamış dengesiz mahlukat. Şuduyu buduyu bırakıpta şu an çok kötü yaralanmış arkadaşımızı birde biz yerden yere vurmayalım. Demiştim derim diyicem. Biz birlik olmadıkça çokkkkkk görürüz bu manzaraları.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı @rd@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman sorumlu karayolları, belediye, hangisi o yola bakıyorsa (kısaca sorumlu devlet)
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)