Motosiklet kullanacak birini arıyorum !
Reklamlar
-
Önümüzdeki haftalarda alacağım motoru henuz kullanmayı bilmediğim için Kadıköy'den Tekirdağ'a motoru getirecek motor kullanmayı iyi bilen birini arıyorum. Araba ile kendisine eskort yapılacaktır.
Geri dönüş için otobüs masrafı ödenecektir.
Motor : 250 cc cruiser tip
Ücret : otobüs ücreti ( 15 tl ) + 85 = 100 TL
Reklamlar
-
Aldığın firmaya adrese teslim etmelerini isteseydin ne olur ne olmaz.
-
Bu işi seve seve kabul ederim hafta sonu olursa tabi
-
valla süper bir etkinlik zamanım olsa yardım ederdim seve seve...inş birini bulursun yardım edicek...
-
acu adlı üyeden alıntı
Önümüzdeki haftalarda alacağım motoru henuz kullanmayı bilmediğim için Kadıköy'den Tekirdağ'a motoru getirecek motor kullanmayı iyi bilen birini arıyorum. Araba ile kendisine eskort yapılacaktır.
özelden mesaj attım..
Now the world is gone. Im just one.
-
2.el alacağım. su an tek sıkıntım nakliye. kargo şirketleri cok masraflı. Motoru kullanmak konusunda bana yardım edecek bir arkadasım da yok.Kendim kullanmayı düşündüm vitesli kullanmadım hiç sorun yasarım cunku benim için cok uzun yol. önümüzdeki haftalarda almayı düşünüyorum .
Cevaplar için tesekkür ederim. Umarım en kısa sürede su işi hallederim.
-
Cep numaram 05343554690 yardımcı olurum.Cruiserlara yabancı değilim.
-
15 TL otobüs ücreti onu anladım.
85 TL ne için peki?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
acu adlı üyeden alıntı
bu iş için bizimkiler üstüne para dahi verirdi. ne gerek var 85 e
-
benimde hafta içi veya hafta sonu vaktim müsait...537 335 22 33 istediğin zaman ara...
dönüş yol ücretimi birde köfte ısmarlarsan tamamdır ekstra para istemiyorum maksat gezmek ve hobi benim için...özellikle yazıyorum ekstra para falan verirsen bu işe girmem...maksat bir kardeşimize yardımcı olabilmek ve hava almak...
Tekirdağdaki arkadaşlarada uğrama fırsatım olur vesileyle...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
benimde hafta içi veya hafta sonu vaktim müsait...537 335 22 33 istediğin zaman ara...
dönüş yol ücretimi birde köfte ısmarlarsan tamamdır ekstra para istemiyorum maksat gezmek ve hobi benim için...
Milletin piyasasını olürdün özelden yazsaydın bari
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
-
-
ben sadece emek ve vakit harcayacak o yüzden hakkını veririm diye düşündüm. 85 tl bi ücret koydum. ama eğer köfteyse onu da ısmarlarım. Ha bi de dönüşte bir şişe de Tekirdağ rakısı niye hediye etmeyeyim...
-
dönüş yol ücretimi birde köfte ısmarlarsan tamamdır ekstra para istemiyorum maksat gezmek ve hobi benim için...özellikle yazıyorum ekstra para falan verirsen bu işe girmem...maksat bir kardeşimize yardımcı olabilmek ve hava almak...
Helal olsun metehan abi.
Sanada bu yakışırdı zaten.
Maksat bir insana yardımcı olabilmektir bencede.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Mete bu motor Roadstar olmasın sakın
-
arkadaslar motor vl 250 suzuki..
-
wallah ben tekirdağdayım ama ehliyetim yok tek sorun o yoksa problem değil motorun nasıl olup olmadığı
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
-
Sevgili acu, motosiklet sağlam birşey mi? Mete_han'ın ebatlarına dikkat et diye soruyorum
-
milletin piyasasını altüst ettin. adamlar üçbeş kuruş yollarını bulacaklardı. belkide makine harley dawison 45000tl lik makina risk büyük.
-
Üste parada veririm bu ihaleyi almam lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)