uzun yol tecrübem var ama vitesli tecrübem yok. yoksa beleşe götürürdüm.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
İhaleye bende katılıyorum arkadaşlar..
ben üstüne 85 tl veririm
Orgazma Dudak Büktürür
Mesaj yağıyor XD. İzmir'e getirecek olsaydın seve seve bedavaya getirirdim.
::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:
seve seve yaparım bu işi 0537 926 26 52
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
Valla ben 1.5 köfteye yapardım ama mete_han abimiz önce davranmış
Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden, Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine, Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü. (Neyzen Tevfik)
valla hacı düşünemedim ya ...tamam her işin bir hakkı emeğinde karşılığı vardır ama bana ters geliyor hacım...120 km tepip 85 almak pek adil değil...bir köfteye tavım napim ne gözüm ne göynüm aç değil...aile terbiyemiz Allah korkumuz kul hakları vs tarzım bu...ha verirsede elimize sıkıştırırsa da hayır demem bak...
Valla dostum birayla aram iyidir de rakı beni bozar... sağol sen bi köfte ısmarlarsan...Oraya vardığımızda şöyle sağlam bir lokantay agirersek ve yorgunluğumuzu atar 1.5 porsiyonu çakarsan motörcü kardeşine daha ne isteyim senden...1992 den beri popmuz seleden uzak olmadı...her türlü makinanın hakkını veriririm...benim makinam değil nasıl olsa diye gavur malı gibide kullanmam...devir vites tork ve fizik kurallarına aykırı haraketler yapmam için rahat olsun...zaten beni aracla takip edeceğin için sorun yok...
ehliyetim E+ A2...profesyonel vıp makam şoförüyüm ayrıca silahlı kimlikli yakın korumayım...
babam kayınpederim polis...yani makinanda sağlam sende...
kanka uyuz olan çıkmıştır belki...
suzukıymış abicim...vl 250...senin roadstarın Japon kuzeni...
her türlüü cevooo...
Biraz tombiğiz diye hor görme pandayı...çeker çeker sorun yok...
Hacı benim hakkını veremediğim motor olmadı ...bende köfte yiyip yolumu bulucam...
İhale bende reis...en düşük fiyatı ben verdim...nıuhahahaha...
vayy Parış api...nettin...yahu bir porsiyon köfteye tav oldum...beni küçükkende çukulatayla kandırırdı abiler... hiç değişmedim...
ihal ebende kaldı hacı...avucunu yala...sana çapıra teker yaptırmamm... psikoapaçisadomazo sedat...
ihale benim gibi hacı avucunu yala sen...köfteleri ben yicin...ohh canıma değsin..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
madem rekabet yol+ilk 500 bakımı+ekmek arası köfte+100 ytl ücret bide kullanmasınıda öğretirim
kardeşim hayırlı uğurlu olsun şaka bir yana ALLAH kaza bela vermesın!
Ben de ne yapacağım diye endişe ediyordum ama bu kadar yardım etmek isteyen arkadas olduktan sonra ben yolda kalmam.
Coq , motoru alınca öğreneceğim o ynzden getirmek sorun su an , kullanamadıgım bir aleti almak gibi bir olay yok elbette hocam
Selam,
eğer Metehan abimizde bir sorun olursa yardımcı olabilirim. Ücrete gerek yok gerçekten dönüş masrafını karşılasanız yeterli, kendi kaskım, eldivenim vs. var sadece mont gerekli olur. Kadıkoydeyim, mail: ozgur@troya-logistics.com
CHOPPER "V" OLMALI
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ihale kesinlikle metehana verilsinnnn
abi gelince ugra he umarım iste gitmemiş olurum
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
Metehan köfteyi yer, her zaman böyle olmuştur.
abi hakkikatten helal olsun böyle bişey kim yazıcak diye merak ediyordum işte bu forumu bu yüzden seviyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 ----------
abi yorumları okudukça bütün fikrim değişti koptum yaaa
köfteyi ben yicin avcuna yala falan yazmışsın ya :D:D:D:D:D:d
şaka şaka fikrim hala sabit maksat gönüller hoş olsun
vay be.. hoş bir yardımlaşma oldu.
peki ben Rize'ye motor getiren olur mu diye bir soru sorsam 1000 km'ye gözü kesen olur mu?
köfteye endekslersek herhalde bir sığırdan kıyma eder : )
haberleri takip ediyorm hayılısı olsun şimdiden fotoğrafları bekleriz
vay ii iş zevk için aslına atlayıp gelip size yardım etmek isterdim ama calısıyorum birini bulmanız zor olmaz eminim kolay gelsin.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)