Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

___5. Vitese geçmeme ve yüksek ısı sorunu ___

REKLAM ALANI
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Alıntı yakamoz043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    katılıyorum benım oncekı mondıal e 90 numara yag attıgımı bılırım ama rektefe zamanı gelmıstıde ondan.
    90 numara Ben de o günlere gelecekmiyim acaba? Şu motoru değiştiremedim gitti yahu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    Motosıklet daha 6.000 e gelmedı o yuzden kalın yag kullanmam daha zararlı olmaz mı ??

turkmath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys 650 - Kawasaki z250sl
    Alıntı yakamoz043 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servıste garantı kapsamında olmaz yağ değişimi yanı ucrete tabı olur tabıkı,motor ve sanzuman yagı bırdır ayrı degıldır.servıste gidon sıkılır tekerlere bakılır havasına,zıncır gergınılıgı ayar ve yaglama ,on arka frenler,marsa,lambalara bu yanı servıs bedavaya baska ne yaparkı!...
    teşekkürler kardeş, bende bu şekilde tahmin etmiştim ama kardeşim ne zaman servisten gelse yakınıp duruyordu herşeye para istiyorlar diye, yani bakım ücreti dışında extra ücret alıyorlarmış bazı işlemler için...neyse yarın göreceğiz ayrıntıları...

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı yigido_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosıklet daha 6.000 e gelmedı o yuzden kalın yag kullanmam daha zararlı olmaz mı ??
    Sivas'ta yazın geceler de dahil olmak üzere hava çok sıcak oluyorsa 15/50 kullanabilirsin. Ama genelde 15/40 tüm motorlar ve mevsimler için gayet uygundur. Kışın ise tercihen 10/40 kullanırsın değişim zamanı geldiğnde.

Motosikleti
    CBF 150 2009
    sivas'ta yazın geceler de dahil olmak üzere hava çok sıcak oluyorsa 15/50 kullanabilirsin. Ama genelde 15/40 tüm motorlar ve mevsimler için gayet uygundur. Kışın ise tercihen 10/40 iyidir.
    su anda sıvasta deılım kırsehırdeyım fakat uzun yolum sıvas uzerı sebın karahısar olacak sıvas genelde yazları gunduzlerı asırı sıcak gecelrı ıse gunduze gore asırı soguk olan bır yer o yuzden sanırım 15-404tkullanmalyım

Motosikleti
    NX 400
    Alıntı yigido_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su anda sıvasta deılım kırsehırdeyım fakat uzun yolum sıvas uzerı sebın karahısar olacak sıvas genelde yazları gunduzlerı asırı sıcak gecelrı ıse gunduze gore asırı soguk olan bır yer o yuzden sanırım 15-404tkullanmalyım
    Bence doğruyu buldun

Motosikleti
    CBF 150 2009
    Bence doğruyu buldun
    TESEKKUR EDERIM VERDIGINIZ BILGILER ICIN

Motosikleti
    mondial 125 kt/jawa 350 TS
    son olarak uzun yol ve motorun ömrünün bitiğini yani rektefiye zamanı yaklaştığını anladığın andan itibaren yağını bıraz kalınlastırbu hepsı,kırsehırın neresınden yakın dostum kırşehir/kaman dan nasipse yazın ordayız!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)