Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merak Sardım :))

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yaş Tutmuyo alacam inş.
    Öncelikler herkeze merhaba ben hayatımda daha motora elimi sürmedim yaşım şuanda 15.5 1.5 sene sonra 17 yasında olucam ve ehliyet alıcam ALLAH izin verirse ozamana kadar sizlerleyim ve bilgi toplamaya çalışacağım.
    Aklımda bi kaç fikir var nekadar doğru nekadar yanlış hi bir fikrim yok. Ben lisede okuyorum bizim okulda birsürü arkadaşım okula motorla geliyor benim evimde bi hayli uzak okula Babama dedım böyle olmuyo yol parası git gel çok tutuo dedım dedi haklısın elektrıklı bısıklet dusunduk ama sımdık ben elektrıklı bısıklet alıcam daha sonra bu bana yetmıyecek motor ıstıyecem sonra oda yetmıyecek daha ıyısını bu boyle gıdecek. acaba kötü bir motor alıp sokak aralarında sadece alıştırma yapsammıkı? Yoksa Sabretmelimiyim Fikirlerinizi bekliyorum... Görüşmek Üzere.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    sabır sabır sabır sabır ayriyetten paranı biriktirir kalite bi motor alıp keyfine karsın
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

tavsiyem sahibinden.com da bisikletlere monte edilen motor kiti var, onu al kullan, ehliyetini cebine koyana kadar, ayağını yerden keser şimdilik

Motosikleti
    Yaş Tutmuyo alacam inş.
    Sayılı gun cabuk gecer en bırazcıkdaha beklıyım )) hem hıc bır temel bılgım yok ogrenmıs olurum...

mertyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Dink-R 150
    Arkadaşı yanlış yönlendirmeyelim.Bak güzel kardeşim elektrikli bisiklet,moped,bisikletli motor maalesef trafiğe çıkmak için uygun arçalar değildir ve tehlikelidir.Ehliyet alana kadar paranı biriktir ve kendine sağlam adam gibi bir motor al.Bu süre zarfındada motosiklet hakkında bilgi edinmeye çalış göreceksin sabredince daha güzel kapılara çıkıldığını.Bahtın açık olsun.

Motosikleti
    Yaş Tutmuyo alacam inş.
    Evet benımde kararım bu yönde olucak paramı bırıktırıcem ve ufak tefek hazırlıklarda bulunucam kask dizlik vs. Çok düşücemi biliyorum hiç motor kullanmadım ve bu süredede sizlerden bilgi edınmeye calısacağım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)