buyuk gecmıs olsun magandaların haddini bildirmeli aslında ısı gucu bırakmakta zor gelıyor ınsana motor ustunde bıryerlere yetısme telasında oldugumuzdan hep kalıyor.
bayan suruculerı kutluyorum ıslerı zor zanaat vallahı mumkun oldugunca sacları dısarda bırakmayıp bayan olduklarını bellı etmeyen kıyafetlerle motor kullanmalarını onerırım magandalardan korunmak ıcın bu sart
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Araba kullanmamı bu sitede özellikle bir kaç kişi çok iyi bilirler. bi çok erkekden bile iyi kullanırım.. Bunu ben değil arabama binenler ve ve beni bilenler söyler.. Motor konusundada aynı... Bu eleştirinin yeri burusı değil. Fırsat kolluyorsunuz henemn bayan şöferlere çamur atabilmek için. Bir bak bakalım yazıyı iyice oku bakalım ben nasıl keşismişim diğer araçlarla...
i.V.i.B.i
Geçmiş olsun tek teselli ciddi bir şeyiniz olmaması.Gelip gördüğüm dönemlerde İst.da trafik yogunlugu bana asla keyifle motosiklet kullanılamayacagını hissettirdi ve bütün bunlara bahsettiğiniz şehir magandaları eklenince vaziyet katlanılmaz oluyor tabii.Umarım yeniden böyle bir başlık açmanızı gerektirecek durumlar yaşanmaz tekrar geçmiş olsun.
"SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Geceleri magandaların azma vakitleri... Haklısın.
Akşam iş çıkışları, iftar vakitleri ve gecenin geç saatlerinde çok çok dikkatli olmak lazım!
Ayrıca sis yokken sis farını yakıp gezen ayılara karşı da dikkatli olunmalı! Gerçi bunlar sis farıyla gezdikleri için kendilerini bir miktar belli ediyorlar.
Ağır metal insanı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun kardeşim...
süperr yaa çok güldüm bunaaaaa ))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 ----------
Herkese tekrara çokk teşekkürler aman dikkatli olun. genelde hep kendi hatalarım yüzünden düşerdim Böyle hayvanlar tarafından oluncabBiraz hazımsızlık yaptı bende Tekrar tekrar teşekkürler.
i.V.i.B.i
geçmiş olsun derya..
ne kadar sakinsin .. oysaki kafalarını kıracak kadar kudret damarlarındaki asil kanda mevcut senin :D bir dahaki sefere al bitane çelik cop ver allahım ver ver allahım ver .. bi onaa . bi ona bi ona bi ona :D
hem rahatlarsın stres neyin atarsın nebiliim .. daha sakin çıkarsın yola :D
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Geçmiş olsun ALLAH böyle dengesizlerden hepimizi korusun .
İstanbul da motosiklet kullanamam , İstanbulda motosiklet kullanan bütün arkadaşları yine tebrik ediyorum , büyük cesaret , büyük cesaret ,çok büyük cesaret
çok büyük geçmiş olsun. türkiyede motor kullanmak zor. bayanlar içinse 2 kat zordur eminim. bana böyle hareketler yapıldığında bende onlar gibi davranıyor. gerek korna çalarak gerekse iyi dileklerimi bağırarak dile getirerekten kendilerini uyarıyorum
(tabi 100kg olmamın etkileride var. cevap vermiyorlar )
...
çok geçmiş olsun derya...Allah korumuş diyelim....
allahtan sende önemli bişi yok motorun yedek parçası çok boşver..
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
çok çok geçmiş olsun allahtan durumun iyi
geçmiş olsun............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Geçmiş olsun kardeşim.
Bazı yorumları ağzım açık okuyorum doğrusu Trafikte hayvan içgüdüsü ile hareket eden bir çok 4tekerlekli var...motosiklet üstündeki bayan erkek yorumunu yapanlara şaşıyorum....Öyle ya, Bayan düşer ünkü dikkatsiz ya da ehil değil, erkeklerin dokunulmazlıkları var..onlara bir şey olmaz
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
sanırım baayan olduğunuzun farkına varmış bazıları (klasik türkiye)
ayrıca siz ninja250 ile bukadar durumlara muhattap olmuşsunuz biz 125cclerle ne yapalım
tabi bu arada geçmiş olsun herkesden fazla gözünüzü dört açın
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Çok geçmiş olsun Derya, ucuz atlatmışsın.
Allah hepimizi korusun bu magandalardan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)