büyük geçmiş olsun allah onları bildikleri gibi yapsın
büyük geçmiş olsun allah onları bildikleri gibi yapsın
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
derya geçmiş olsun,
köprüye ben önce girdiğim için seni sıkıştıranları görmedim yoksa fena olurdu, sen levent sapağından ayrıldıktan sonra yaşadığın talihsiz kazaya üzüldüm (en kötü kazan böyle olsun)
hava bir daha dün akşamki gibi kötü olduğunda sana söz eşim ile sana eve kadar eskortluk yapacağım.
Geçmiş olsun Derya.
Bir gecede birden fazla maganda ile muhattap olabileceğimiz kadar çok maganda trafikte geziyor maalesef.
Tek yapabileceğimiz dikkatli olmak.
Çok geçmiş olsun.
Ne kadar sevinecek bir durum olmasada en azından bu olaydan en az hasar ile kurtulman sevindirici bi haber.
Dilerim bir daha böyle talihsizliklerle karşılaşmazsın.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Çok geçmiş olsun arkadaşım,sana bir şey olmaması sevindirici,yaz geldi maganda sezonu açıldı,kış ayında motor kullanmak bence daha rahat,sadece soğukla mücadele var,ama yaz aylarında hem sıcak hem maganda biraz ağır geliyor insana ve isyan ettiriyor,eşim sırf bu magandalar yüzünden motor kullanmak istemiyor ne kadar ısrar etsemde artçılığa devam diyor,Allah korumuş seni tekrar geçmiş olsun kazasız günler dilerim.
Geçmiş olsun akşamları yollar daha tehlikeli çünkü gecelerin şahidi olmaz olmuyorda kazasız belasız
Cok gecmis olsun, Allah cumlemizi insan taklidi yapanlardan korusun
HONDA Hayat ONDA
canım ya çok saolun ama gittiğim yol normailde hiç tehlikeli olmayan bu tip şeyleri hiç yaşamaıdığım herzaman kullandığım yoldu ama olacağı varmış... Daha dikkatli olcaz demekki
Evet yazın gelmesi insanları çoşturmuş sanırım. Zaten dün ortalık bi garipti perşembe günü olmasına rağmen insanlar cumartesi edasıyla kendilerini dışarı atmışlardı Sanırım magandalarıda çoşturdu bu durum... Ya en azından manik bi tip olmadığım için bu tip durumları kolay atlatıyorum. Düşssemde kalkıp yluma devam edebiliyorum. Heyecan yok relax devam ediyorum... Bende yaptığı tek etki hırsımı alamamak oluyo )))
Herkese tekrardan teşekkürler. Öyle saabah olduğunda içimde tutamadım bi gazla yazdım vallaha içim idöktüm. Baya bi bedduamıda aldılar ayrıca ?))
i.V.i.B.i
Yok yok ben kuruyorum odun ekibini.
Varmı ekibe dahil olmak isteyenler...?
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
bende kızlarla sprey ekibi kurcam ) yaşasın biber gazı :D ama kaçırmamak lazım
i.V.i.B.i
öncelikle geçmiş olsun ne yazıkki bu motorculara saygı konusu pardon saygısızlık konusu böyle gelmiş böyle gider.
Geçmiş olsun. Bayan olduğun için özellikle sıkıştırıyorlar. Senin motor kullanman onlara batıyor, istanbul gibi bir hayvanat bahçesinde motor kullanmak gibi bir bayanın gösteremeyeceği cesareti gösterdiğin için ne kadar erkek olduklarını bu şekilde gösteriyorlar. Bundan sonra bu tür olaylardan kaçınman için daha güçlü bir motor almanı istemeden de olsa tavsiye ediyorum. Beyaz şahinli hayvanı aynadan gördüğün anda gaz açıp aralardan kayıplara karışmalısın... malesef istanbul trafiğinde daha güçlü olan veya daha güçlü gözüken ( sesi ile özellikle) kazanıyor.
çok geçmiş olsun, umarım en büyük ve son kazanız bu olur. ayrıca tecrübe insanı olgunlaştırırmış, olgunluk hanenize atılan bir çentik olarak düşünün (meşhur "zamanla armutlar olgunlaşır, insanlar olgunlaşmaz" şeklindeki internet sözüne hiç ama hiç katılmadığımı da ekleyeyim parantez içinde).
bu arada ben de aslında kaskın arkasından sarkacak peruktan yapılmış kadın saçı takmayı düşünmeye başladım kaska. düşünsenize arkadan rüzgarın etkisiyle uçuşan saçları görenler kadın sürücü zannedecek ama herhangi bir durumla karşılaştığınızda kaskı çıkarıp gözlerinin içine bakacaksınız, tepkileri izlemek güzel olurdu sanırım...
Kendime kalıbımla güveniyorum ama bende .ok yoluna gitmekten korkuyorum...Tedirgin sürüyorum...İstanbul trafiğinde slalom yapanlardan tırsar oldum bende...plakam zaten kapalı...bir kaçının aracından bile inmesine fırsat vermediğim günler oldu...bir bela beni bulmaz umarım...Kavgalarda şanıyla olmuyor artık 4-5 kişi bir kişiye saldırabiliyor...
Allah kolaylık sabır versin siz motorcu kardeşlerime...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Neden teşekkür ediyorum? bundan sonra zaten dikkatliydim milyon katı daha fazla dikkatli olmamı sağladıkları için, etrafta ne kadar katilin olduğunun farkına varmamı sağladıkları için ve Allahın ne kadar sevgili bi kulu olduğumun farkına varamamı sağladıkları için...
bence biraz daha rahat ve aşırı dikkatli olarak kullanmazsanız diğer araçlarla trafikte kesişmeniz azalabilir motosiklet ve ya otomobil kullanan bayanlar olarak
Now the world is gone. Im just one.
Geçmiş olsun umarım böyle şeylerle karşılaşmazsın bir daha. Ben öyle çok uzun zamandır motor kullanmıyorum ama kısa zamanda şunu öğrettiler sağolsunlar; kızsan da onlar çoktan gitmiş oluyorlar sana da ders alıp lay lay lom diye motorun zevkini çıkarmak kalıyor. Tekrar geçmiş olsun.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)