Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

değerli motorcular arkadaşımın motorunun (YBR125) EGZOZ BOĞAZI SARARDISİZCENEYAPMALI?

REKLAM ALANI
    motoyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    değerli motorcular arkadaşımın motorunun (YBR125) EGZOZ BOĞAZI SARARDISİZCENEYAPMALI?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gayet normal bişey bu sıcaklık nedeniyle bu sararma olacaktır hatta bu sarılık zaman içimde iice koyulaşacak bunun için yapabileceğin bişey yok.....
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

motoyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ama Tamamda DİĞer ArkadaŞim 2 Yildir Ybr Kullaniyor Onda Sararma Yok Yanİ Bİr İyİleŞtİrme Olamazmi? Krem,nİkelaj Gİbİ Kalici BİŞey?

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    iki tür eksoz var biri krom diğeri nikelaj kaplama kaplama olanlar sararıp zamanla nikelaj attıkçada paslanma yapar krom olan ise sararır ama paslanmaz..
    pas giderici ve parlatıcı kullanılarak bu sarılık kısmen temizlensede her motor kullanıldığında olacağı için beyhude bir çaba olacaktır...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Motoyamaha benden sana tavsiye, TURTLEWAX marka krom cilası var ilk günkü gibi yapıyor ama uğraş istiyo. 1,5 - 2 ay dayanıyo sonra bidaha yapıcaksın.

Diğer markaların da var ama işe yaramıyo o yok bundan aldım işe yaramadı diye gelme bana ok
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

fuat_rr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende de ybr var 12000 km yaptım hiçbir sararma yok.arkadasın motoru fazla zorluyo olmalı.

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    evet eksoz sıcaklığı artınca çoğalıyor. yüksek devirlerde kullanmaya göre değişebilir. o kadar rahatsız edici bi görüntü olmuyo bence...
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

macrol 500 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '05 Kawasaki z750s maviş :)
    abi ben de de yaptı ama ben tuzlu sirke ile deterjan telıyle ovaldım bısey kalmadı

KLEBER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha bws 100... WR 125 R
    motoyamaha çok güzel bi topic açmışsın aynı olay bende de var ama o kadar abartılı değil daha fazla ilerlerse pas sökücü falan kullnanıcam.
    MOTOSİKLET BİR TUTKUDUR...

Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Olay herpinizin bildiği gibi yüksek egzost sıcaklığından kaynaklanıyor. Eski motorlardaki egzost çıkış soğutma flanşları kullanılsa bu bir nebze azalır. Bu parça şu şekilde bir parçadır. İngilizce adı Cooling fins dir. Bu parça ile egzost boruna aktarılan yüksek sıcaklık ilk etapta büyük oranda bu parça üzerine aktarılıyor ve kanatçıkları sayesinde soğutulmaya devam ediyor. Keşke motoruma uygun olan bulsamda taksam. Çünkü benim motorda da bu sararma var. Yazın daha da artacak.

Görüşmek üzere.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

aşırı zorlamadan

tarık54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çakma harley
    çamaşırmaki nesine at
    :146::MOTORUMU İSTEMEBENDEN BUZGİBİ SOĞURUM SENDENpala::

free_eagles - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    bendede var yaa benimki sararnma değil artık mor oldu benimki.ya bu bazılarında bi hata var heralde ya ne bu benimki zorlamadan değil durduğu yerde çalışırken oldu...
    B rh +(pozitif)

nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    arkadaşlar bu sararma dediğiniz parlak metal bölümdeki mi yoksa eksozun devamındaki dar alandaki mi oluyor benim o dar alan paslandı çünkü
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    abi bende de oldu çok rahatsız ediyo egsoz u bile değiştirebilirim , başka ne yapabiliriz

Motoyamaha benden sana tavsiye, TURTLEWAX marka krom cilası var ilk günkü gibi yapıyor ama uğraş istiyo. 1,5 - 2 ay dayanıyo sonra bidaha yapıcaksın.

Diğer markaların da var ama işe yaramıyo o yok bundan aldım işe yaramadı diye gelme bana ok

abi bu cilayı nereden temin edebilirim ve fiyatı nedir??

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler