Çok yakın bir arkadaşım bir tane buldu. Kısmetse edinecek yakın zamanda, gerçekten bulmak çok zor bu motosikletten. Deneyimlerinizden biz de faydalanmak isteriz
henuz almadım, halen karar asamasındayım. Ancak cok tıpsız motor oldugunu dusunenlerın sayısıda az degıl. Gercı zevk meselesıdır ama. Sanıyorum gs almak hem ıkıncı el, hemde dıger hususlarda daha mantıklı gıbı. bılemıyorum karar vermek guc.
Jantlar,kayış donanımı ve grenajlar dışında çok fazla farkı yok ama Gs in ikinci eli daha iyi gibi,yedekparça temini daha kolay.
Görüntü ise tamamen tercih meselesi.
Gs 'i yol dışı rotalarda da kullanabilirsin.
Ha öyle atlayıp zıplanılmıyor ama güvenli olarak zor rotalara girilebiliyor.
sanırım haklısınız, gs daha mantıklı tercıh olacaktır.
yahu ben şahsen bmw motora binsem asla ve asla disk ini taşlatmam ve taşlatmayıda tavsiye bile etmem utanırım ya karşımdaki adam bana küfreder diye.Nasıl bmw sahibisin sen ya demezlermi adama.Madem buna biniyorsun diskte bir olay varsa gidip taktıracaksın yenisini arkadaş.
bu taslama ısı hafıfe alınacak bırsey degıl anlasılan. bunu bana normalmıs gıbı soyleyen ınsan motorun temızlıgı konusunda da samımı olmayabıır. Bu nasıl bır dunya ya, herkes taklacı olmus
guncel konu
Konuyu hortlatmak istedim...
Yakın bir zamanda bir 650 cs almayı planlıyorum. 2002 model 27000 km de.12000 gibi bir rakama mal olucak bana. Sahibiyle görüştük. Motoru inceledim. Emsallerine göre çok temiz kazasız. Tüm bakımları aksatılmadan yapılmış.
Benim sorum; Şu anda aktif olarak KTM duke 125 kullanıyorum. ama tek motor biraderle bana yetmiyor. ikinci bir motor olsun diye düşündük. Ve hayalimde hep bu motor vardı. kolay alışabilirmiyim? yoksa hep duyduğumuz gibi 600 cc üstü sakatmı olur? yani küçük motor tecrübem yeterlimidir bu motoru kullanabilmek için? Sonuçta devamlı İstanbul trafiğindeyim. alçak, görece diğer 600 cc üstü motorlara göre hafif oluşu, şehir içinde rahat gibi duruyor
not: Kesinlikle ABS istiyorum. O yüzden ya gs ya bu olmalı. Ama gs ikinci tercih olabilir
Şimdiden teşekkürler....
150cc'den geçmiş bir insan olarak hiç zorlanmadım. Çok rahat alışırsınız. Gücü ise korkulacak seviyede değil.
cbr 250 varken foca'da bolca gorup cok ıcımın gıttıgı motordur seklı semalı stili gercekten funduro
Ben 3ay evvel bu motordan aldım gerçekten çok memnunum eğer gerçekten temiz ise hiç düşünme çok ekonomik 250cc kadar yakıyor yalnız tavsiyem 2004 ve üstü olursa çift buji oluşu daha iyi olduğunu söylüyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)