Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

ybr 125 ön fren sorunu

REKLAM ALANI

Mrhb arkadaşlar ben kayseriden murat.Arkadaşlar biliyorsunuz ybr 125 disk fren.benim frenim çok sert.geçenlerde sert olduğu için hidroliğini değiştirdim.civatalar gevşekken doğal olarak gevşek.ama yeni hidrolik koyduktan sonra ilk başta biraz gevşekti sonra yine eski haline döndü.sebebi nedir.nerden yumuşata bilirim.çok sert tutmasını istemiyorum.ve şu an teker sürtüyor balatalara sıkı olmasından dolayı rahat dönmüyor.acill yardımcı olursanız sevinirim çünkü bu hafta sonu kayseriden nevşehire gitmem gerek motorum rahat gitsin;) şimdiden teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha Fazer 600
    Bak canım kardeşim o normal. Frenleme tekniğini bilmiyorsun. Fren sağ elin işaret parmağı ile sıkılır. Gayette etkili fren yapılır. Sesden şikayetçiysen balata temizleme spreyleri vardır onlarla temizle. Tavsiye etmem çünkü bir süre frenlerin çok az tutar hemde kalıcı çözüm değildir. Tüm diskli motorsikletlerin frenlerinden ses gelir.
    ::piloot:: Yakaladın mı? bak bakalım ellerine yakaladım dediğin şey sadece mavi bir silüet.... Çoktan uçup gittik. Geçtin mi? bak bakalım ardına ve önüne geçmene izin verildiğinde ufuktaki mavilik kim........ ::uzgunum:

teşekkür ederim abi cevabın için.yani sen ön tekerin rahat dönmemesinin hafif balatalara sürtmesinin normal mi olduğunu söylüyorsun.ses gelmiyor ama az da olsa sürttüğü belli ön tekerin.eğer bu normalse hiç dokunmayım ben olduğu gibi kalsın.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Hidrolik değişimini kim yaptı?
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

ben kendim yaptım.ama değişim yapmadan öncede aynıydı.zaten o yüzden değiştirdim hem hidroliği yenilemiş oldum.motoru 2. el aldım 1 ay olmadı.küçük bakımlarını kendim yapmaktan yanayım.az çok elim anahtar tutar.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)