Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Zenon Taktırmak için ANES motora gitmeyin.

REKLAM ALANI
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Bence konuda bir saçmalık yok,yazılan yorumları okuyarak yazarsak daha mantıklı yorumlar çıkıcağından emin...

Yani konudaki açıklamada ''anes motora sakın gitmeyin gibisinden bir ibare yok,elinizde xenon unuz varsa taktırmak için gittiğinizde takmıyolar,kendi sattıkları xenonun montajını yapıyorlar,kendinizi yormayın denmiş,güzelde bir uyarı olmuş...

Mücahitin dediği gibi,anlayış farkı var sadece...
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek bi anlam veremedim. Yani şimdi benim elimdeki zenon ile anes'e gidersem takmayacaklar. Ama zenon'u onlardan alırsam takacaklar?

Ben burada şunu sorarım adama ;

1-) Sizin takacagınız zenon ile benim getirdiğim zenon arasındaki fark nedir? Honda kullanıcıların memnuniyeti söz konusu ise bu parçayı illede 'Anes Motor''danmı almam gerekli? Bir başka honda bayii'sinden alsam olmuyormu?

2-) Malzemeden kar elde etmek için böyle bi strateji izlediğinizi anlarım ama honda bu tür parçalar üretmiyor. ( Kaynak : Honda Otosever 654 30 00)

3-) Dışarıdan alınan bir çok parça yetkili servisler tarafından problemsizce değiştirilirken neden zenon'lar değiştirilmiyor ?

Dipnot : İstanbulda isim yapan anesmotor'un büyük ihtimalle mantıklı bir açıklaması vardır. Ama yinede izlenen stratejinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Müşteri olarak memnuniyetlerimizi nasıl dile getiriyorsak eleştirilerimize açık yüreklilikle dile getirmek en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
    Evet aynen öyle Sinan Kardes elinde zenon varsa ve takmak icin anese gidersen takmıyorlar. Zenonu ordan aldın ama motoru ordan almadın yine takmıyorlar.

Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence konuda bir saçmalık yok,yazılan yorumları okuyarak yazarsak daha mantıklı yorumlar çıkıcağından emin...

Yani konudaki açıklamada ''anes motora sakın gitmeyin gibisinden bir ibare yok,elinizde xenon unuz varsa taktırmak için gittiğinizde takmıyolar,kendi sattıkları xenonun montajını yapıyorlar,kendinizi yormayın denmiş,güzelde bir uyarı olmuş...

Mücahitin dediği gibi,anlayış farkı var sadece...
    Eyvallah, aynen durum budur.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aynen öyle Sinan Kardes elinde zenon varsa ve takmak icin anese gidersen takmıyorlar. Zenonu ordan aldın ama motoru ordan almadın yine takmıyorlar.
    Anes motor hondadan bağımsız çalışıyor anlaşılan.
    En azından bi açıklama yapsalarmış.
    Yani vardır muhakkak bi sebebi ama neden abi neden neden!
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Müşterisi bol ve parayı zaten nereye koyacaklarını bilmiyorlarsa...
    Hizmet anlayışı ile müşteri kazanma politisına gerek duymuyorlarsa, her şeyi şart koşabililer haklı olara

para adamı ne yapacağını şaşırtır işte böyle
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Motosikleti
    '16 Z-One S Mondial
    motosikleti oradan almayınca takılmaması nedendir ki o da ayrı bi durum garantisi devam ediyorsa honda bayiyse neden ??? çevre ilçelerden gelip elektrik aksamını bozmasın diye anes honda servisine gelen olacaktır heralde,, bi acıklama gelir sanırım anesmotor dan
    Uzaklarda bir güneş doğuyor!..

TanImsIz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Tuono V4 ve İmola 125
    Böyle şeymi olur kardesim, ben Anes motordan motor almadım, o zaman aksesuar niye alayımki , sadece motor sattıklarına satsınlar aksesuar.

X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    arkadaşlar konuyla alakalı değil belki ama merak ettiğim için soruyorum bu zenon ampullerin olayı nedir beyaz ışıkmı sadece ben sarı ışığı daha çok seviyorum mesela rahat görmemi sağlıyor orjinalinden daha wattlı sarı lambalar varken niye zenon takıyosunuz ayrıca aküyü çok zorlamıyormu bu ampuller.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)