Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

SYM 250 GTS, GTS EVO Hakkında !!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Ocak 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Çook yakında olacak inşallah : ))
    Arkadaşlar önceLikle merhaba ben GTS 250 EVO almayı düşünüorum. Yedek parça sorunu varmı? Performansı Nasıl? Son Hız nedir? Motor yokuş yukarı çekişten düşüyor mu ? Biz 5-6 Arkadaşız hepimizde motor var yaz aylarında İstanbul antalya izmir geziyoruz. Uzun yolda nasıl bir makinadır. Görüşleriniz Benim için Önemlidir..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    24 Nisan 2011
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2011 sym gts250i evo
    merhaba arkadaşım benimde kredim bugün onaylandı ben de inşaallah 2 mayısda bineceğim motoruma ben bildiğim kadarıyla anlatayım ben de arkadaşlardan ve kuryelerden öğrendim il olarak marka sorunu yaşamıyacağız bilindik bir marka türkiyede parça olarak kycom dan ucuz ve bol parçası var bunuda dışardan bir motor ustası söledi kullananlardan duyduğum hem şehir içi hem şehir dışı için sorun yaratmıyacak bimakine km de 170 krş yakıyor senin boyunu bilemiyeceğim ama benimki 170 ve ben çok rahat oturdum diz mesafesi ve yükseklik sorunu yaşamadım deneme şürüşünde ayrıca çoğu motorda olmayan sis farları hem gece hem gündüz iyi aydınlatıyor sele altına 2 adet yarım kask sığıyor nette son hızı 130 km yazıyor ama you tube de 150 yaptığını gördüm ben den bu kadar artık bundan sonrasını kullanarak öğreneceğiz.

  3. #3

    Üyelik
    27 Kasım 2008
    eskisi 21 hp iken yenisi 23 hp olmuş
    uzun yol rahat bir motordur. firenleri kombine ve güvenlidir. kısa mesafeli yokuşlarda biraz agır davranır. ama uzun mesafeli yokuşlarda kaptımı bırakmaz.
    1 lt ile 23 km gider. tam gaz


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)