Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kazadan sonraki resimler

REKLAM ALANI

Arkadaslar kaza yaptıgımı yazmıstım, şimdide resim cektim, asıl kırılan yerler resımlerde fazla gözükmüyo öbür tarafı motorun ama az cok siz masrafın ne oldugunu cıkarırsınız.

Benim tam olarak motorun en eski haline gelmesi, yani yürür hale değilde, çiziksiz bir hale gelmesını ıstıyorum, bizimkiler servise gitmiş sormus 300 tl ye felan halledilir demişler ama, belki onlar hasarlı yerleri yapacaklar, örneğin ben hafif ucu kırılan bir plastikle motorun yapılması değil,komple sıfırı ile değişmesini isterim, mesela egzozun dısındaki metal yamuk, onu düzeltmelerini değil yenılerını takmalarını ıstıyorum. yapıldıktan sonra motorun benzın yakması, motorun yürürürün eskisiyle aynı olması felan ne olur sizce? tam olarak asagıdaki resimdeki gibi olmasını istiyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    geçmiş olsun çok fazla bişe yok gibi o ezilen yerleri zaten yaptıklarnda eskisi gibi olur
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

geçmiş olsun.

dionysos06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Avenger Street 150
    Geçmiş olsun...
    Bir garip yolcu...

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    sen valla iyi yine ben frenleri test ediyim derekn balatalar yeni takılmıştı...bi gömdün frene kaydım sonra 10km hızla yere düştüm)sadece tek ayna gitti)
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Sağolun arkadaslar ama asıl amacım benim önerileri ve düşünceleri almak .

Motor yapıldıktan sonra kazayı andıran bir hatıra bırakır mı ?
    Motorda gözle görülmeyen bir hasar olmasa bile örneğin fazla benzin yakar mı ?
    Sesi değişir mi ?
    Fabrika cıkısı gibi parlar mı ?
    Gücü aynı olur mu ?

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Haydaaaa sen nezaman motoru aldında kaza yaptın gülüm :( geçmiş olsun bişiyin varmı ? Sorduğun sorularda aslında cevap var.. Bunu 3 5 gün önce 1.900 e almamışmıydın ? Nasıl kaza yaptın Bi bilgi Ver bakalım İstediğin gibi olması için 500 lira Harcarsın Diye düşünüyorum..

belim azcık incilmiş ama hiç bir hasar yok bende ben kazadan sonra kalktım yürüyom formaliteden ambulans geldi, hastanede 15 dk durup gittik. Allaha şükür çizik bile yok

Alıntı sercan2667 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen valla iyi yine ben frenleri test ediyim derekn balatalar yeni takılmıştı...bi gömdün frene kaydım sonra 10km hızla yere düştüm)sadece tek ayna gitti)
    sen iyisin yine. ben geçensene sigortam 2 gün önce dolmuştu. 80 lee yola çıktım karşımda polisleri görünce bir gömdüm frenlere durmaya yakın ön lastik kaydı . yerde süründüm motor hoşaf ben perişan. ama polisler görmeden nasıl kalkıp gittim ben bile inanamıyorum

Motosikleti
    Yamaha Ybr 2011'Siyah
    Alıntı CihanEfe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    belim azcık incilmiş ama hiç bir hasar yok bende ben kazadan sonra kalktım yürüyom formaliteden ambulans geldi, hastanede 15 dk durup gittik. Allaha şükür çizik bile yok
    Sen kazayı nasıl yaptın ? Durduk yere motor dağılmadı ya dikkatsiz sürücü İlk motorumla en az 5 kaza yapmışımdır

Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen iyisin yine. ben geçensene sigortam 2 gün önce dolmuştu. 80 lee yola çıktım karşımda polisleri görünce bir gömdüm frenlere durmaya yakın ön lastik kaydı . yerde süründüm motor hoşaf ben perişan. ama polisler görmeden nasıl kalkıp gittim ben bile inanamıyorum
    Halil abi Hayırdır nezaman oldu bu olay hiç haberimiz yok geçmiş olsun geçen sene olduğuna eminmisin

metanecho - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS K4, DL650 K5 - 93 323 HB
    birçok başlıkta benzer soruları sorup benzer cevapları alıyorsun amacını anlamış değilim.

başlıklardan birinde kendin yazmışsın hatta gösterdik şu kadar masraf çıkardı diye.
    B rh(+)
    Aynada Herkesin Baktığı Yabancı

place kıng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MZ ETZ 251 ve OMİ FANATİK
    geçmiş olsun...
    Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar

KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    umarım en kısa zamanda motorun eski halini alır. 125 kv yazısını 2 haftada sökeden izmire getirtebilmiştik çünkü..
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

Alıntı Recaİ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kazayı nasıl yaptın ? Durduk yere motor dağılmadı ya dikkatsiz sürücü İlk motorumla en az 5 kaza yapmışımdır

Halil abi Hayırdır nezaman oldu bu olay hiç haberimiz yok geçmiş olsun geçen sene olduğuna eminmisin
    bu sene yapsam haberin olurdu emin ol. kaldıki benim motoru satma gibi bir sıkıntım yok bir süüre daha binip hurdacıya kilo ile satabilirim daha çok para eder gibi

Motosikleti
    YUKİ YK150T
    arkadaşım eskisinden daha iyi olur merak etme,o konuda için rahat olsun ancak ustanında emeğine bağlı... biraz adı şanı olan bi ustaya git bence...
    bu arada parçaları buradan kendinde alabilirsin herhalde daha ucuza gelir. sen yinede bi fiyat araştırması yap. www.rialli.com
    :cat:[B]Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir[/B]:cat:

Servis 300 tl felan demişti anneme, bugun motoru aldık gittik 800 tl masraf cıktı, keşke 800 tl ye hallolup bitse, birde servisteki adam ben bunu yapsam yapmaya deymez, eski yürürünü bekleme, eskisi gibi olmaz dedi.

şasesinin kenarlarında ezik varmıi düzeltip kaynak yapcakmış, bujiler dağılmıs, motor yerinden cıkmıs içini acıp bakcakmıs, daha görmedigi şeylerde olabilirmiş, al bunu git yapılmaya deymez dedi bana, otturabildigim kadar yapabilirim dedi üstüne birde 800 tl masraf cıkardı. şaşırdım kaldım.

MrSharp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache 150 RTR / BMW e30 3.20i #35 S0430
    Öncelikle Geçmiş olsun.Kardeş içini rahatlatmak için söylüyorum.Ön,Arka,Jant,Depo gidon,Mil,Ayak Freni ve Daha Birçok şeyim darma duman oldu. 2 bin TL ye Yakın masraf Çıktı. Ve Ben Bu motora biniyorum Eskisi gibi de gidiyor. Kazalı Biniyorum Düşün. Yaptır. Gül gibi olsun.
    Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30

İyide kardesim motor yürümüyoki bineyim

bugun bana bu motor perte cıkmıs yapılmaya deymez diyo, ben ona diyorum nesi pert işte tamirci sensin yap bineyim her tarafı sağlam bi sağ tarafındaki karenajları ezik ve şasesinin alt kısmında azcık sıyırık, vida yerleri yamuk diyemi pert dedim. Orta kısım yani motorun oldugu yere dokununca ileri geri gidip geliyo sallanıyo napıcamı şaşırdım, yaptırmıycaz yarın alcaz ordan gidin dedi normal bi tamirciye yaptırın oda alsın parcaları kendı dedı , ben burda ne parça alam işçilik yazmak zorundayım dedi. Dedide dedi yani..

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    hiç yaptırmaya deymez o haliyle sat birine gitsin başka motor al sende baya bi acemilik var galiba ? adam haklı seni n büyük ihtimal şase kırık yada yamuk ce motor blok kısmıda zedelenmiş oalbilir eger dediği gb 500 üzeirnde bi masraf cıkıyosa yaptırım die bi hata yapma derim direk sat yenisini al..
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Kime satacamki bu haliyle kimse almaz, Bide işin doğrusu benim ailem sabit fikirli biraz yeni motor almama izin vermez, anca bunu yaptırırsak yırtarım en azından motor kullanırım ama satarsam motor almaz, oyalar felan 1 sene bana motor yolu gözükmez..

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)