Korkum derken ne biliyim sağımdan solumdan ani giriş çıkış yapanlardan korkuyorum veya hızlanıpta aniden duranlardan sonuçta altımdaki motor çin malı
Asya ve ne kadar güvence sağlayabilir ki...
Korkum derken ne biliyim sağımdan solumdan ani giriş çıkış yapanlardan korkuyorum veya hızlanıpta aniden duranlardan sonuçta altımdaki motor çin malı
Asya ve ne kadar güvence sağlayabilir ki...
merhaba arkadaşım ben köprüyü çok kullanıyorum özellikle fsmden geçerken sağ şerite çok dikkat et kamyonlar çalıştığı için cok bozuk ve köprü ayaklarında rüzgar değişimi olduğu için feci savuruyo eğer illede geçicem diyorsan ilk etapta trafiğin yoğun oldugu saatte geç çünkü maximum 40 -50 km gibi bi süratle ilerliyosun buda seni sarsamaz. yolunuz açık olsun
arkadaslar bende aldım bıtane 200 luk kanunı rayzzenk ıyımı ettım bılmıyorum bu motor ahkkında bılgı verırsenız sevınırım sureklı arıza yapan tıplerdenmıdır yoksa dıger cın mallarından kalıtelımıdır yakıtı nasıl cımrıdır ınsallah veya kronık arızası varmıdır bunun kullandım kullanımı rahat kaporasını verdım vıbrasyon nasıl sımdıden tesekkur ederım
köprüden motosikletlerin geçiş ücreti nedir arkadaşlar?
1) Rüzgar varsa kendine "rüzgar motoru düşürmez, panik düşürür" diyerek sür. bunu bir arkadaşım söylemişti bana, Allah razı olsun.
2) Köprü ayaklarında rüzgar kesilir, ayağı geçince şaaak diye vurur, oralardan geçerken, "kesilecek.....vuracak" diye kendini hazırla. panik yok ama...
3) yol boşsa sağ şeridin solundan git. gereksiz yere sağa yanaşma, araba gelirse seni sollar. baktın sollamıyor, yanaşmaya başladı, yakın gitmesin... panik yok, gayet kontrollü bir yolunu bul ya gazla, ya boşsa yan şeride geç, çünkü boğaz manzarası izlerken önüne bakmayan bir sürü kafes kuşu var bu memlekette.
4) sağdan bastıracaksan çok dikkatli sür, araçların kör noktasında fazla durma, her an önüne kıracaklarmış gibi tetikte sür, ya da orta şeritle en sol şerit arasından güvenli güvenli git. en stabil yerlerden biridir. (sürekli gözlemle ve tetikte tabii ki)
5) başka bir motorlu gelip arkana dayanırsa aynen devam et, yol falan vermeye çalışma, konsantrasyonunu kendi yoluna ver. arkandaki düzgün biriyse anlar zaten. değilse de beklesin deyyus....
6) köprü çıkışında metal birleşme yerleri vardır, dangır dungurdur oralar, hazırlıklı gir, gidonu gevşet
7) korkuyorsan inadına bin, her zaman her fırsatta bin. korkun azalacak...
korku yada güven eksikliği varsa motora ara vermelisin....
yada bunların üzerine gitmelisin.....
sadece emniyet şeridi ihlalini soruyorsan kameralara dikkat et kamerasız yerlerde ise arkandan gelen MAN otobüs ve MAGİRUS minibüslere........
geresi teferrüat
QUOTE=dilekedi;2057217]köprüden motosikletlerin geçiş ücreti nedir arkadaşlar?[/QUOTE]
zurnanın zırt dediği yer...
hangi şekilde geçerken ne kadar ? ( 1.sınıf araba ile aynı )
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
kgs 6. sınıf için (yani motosiklet) 3 tl. köprülerin ikisi de aynı
dikkatli ol yeter, önünü arkanı iyi kolla, şeriti ortala, uygun hızda git, korkunu yenemeyecek gibiysen ve kendine güvenin oluşamıyorsa harem-sirkeci arabalı vapurunu kullan çaylar cepten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)