Arkadaşlar taksime gittiğinizde motoru nereye park ediyorsunuz ve güvenlik açısından ne yapıyorsunuz?
Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
Arkadaşlar taksime gittiğinizde motoru nereye park ediyorsunuz ve güvenlik açısından ne yapıyorsunuz?
Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler
nerde oturucaksan tam karşısına görebilceğin noktaya
lisenin oraya parkedenleri gördüm ama ben istiklalin girişindeki çiçekçilerin yanındaki otoparka koyuyorum. sabit 5tl alıyolar
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Hangi bara gidiyorsam tam karşısına, seyyar falan varsa onun dibine bırakıyorum sonra 2sohbet 3 midye adam geceye kadar motora göz kulak oluyor
Soda Ayran Cool
ilk yardım hastahanesinin otoparkı var. ücretsiz ve güvenli.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
cicekcilerin yanındaki otoparka .. gün boyu 5 tl
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Güzel bir konu olmuş bende merak ediyordum genelde Galatasaray lisesinin karşısında vardır motorlar ara sokalara koyan falan oluyor ama cicekcilerin ordaki oto parkı bilmiyordum birde ilk yardım hastanesi nerde Sinan?
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
bara motosikletle gidip önüne mi park ediyorsunuz. kola, meyve suyu içiyoruz herhalde
Eğer fark edilmek istiyorsanız... kendinizi gösterin, trafikte arabalar nasıl ilerliyorsa öyle ilerleyin. aralardan makaslar atarak değil...
kazasız belasız sürüşler.
orası öyle
bu dediğim otellerin arka tarafında tedaşın yanında büyük bir katlı otopark. hatta hemen öncesinde habertürkün altındaki katlı otopark var ama isparkınkinden çok memnunum. yerler geniş, gayet güzel ve temiz, her katta sürekli güvenlik var. bir kart veriyorlar ve sınırsız giriş çıkış yapabiliyorsun.
Sabit taksim meydanına çıkınca sağ taraftan aşşağı iniyorsun. Aslında eğitim ve araştırma hastahanesi orası, ama benim babam yattığında ilkyardım'dı adı, oradan kafama takılıyor hep sılaselviler caddesine, 500-600 metre sonra sağ köşede kalıyor. Bu arada bugün yanıma gelmeye çalış
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Ben kaldırıma park ediyorum, ağaca da zincir kilit ile bağlıyorum, disk kilitlerini de takıyorum.
Tam istiklal caddesinin başında büfecilerin önüne bırak. Gece zaten motor doluyor orası.
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
2 seçeneğim var...
1.İstiklale girdiğinde ilk sağa girişte Teknosa mağazasının yanına...az aşağısı ama mağaza özellikle buraya motosiklet parkeymeyiniz uyarısı koymuş...
2 Bostancı minibüslerinin kalktığı yerin arka kısımları otoparkın oralarda kenara...Peder zamanında Trafik Vakfında çalıştığından ben çıkış kısmından vakıf otoparkına girip selam verip köşeyede koyuyorum ama çok uzak kalıyor İstiklale...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)