Taksimde motoru nereye park ediyorsunuz?
Reklamlar
-
31 Ağustos 2014, 07:52
İstiklal caddesinde çalışıyorum ve yaklaşık 1 yıldır her gün bir fiil taksime geliyorum motorumla. Size verebileceğim en iyi 2 alternatif var. Birincisi demirören avm ve hüseyin ağa camiinin arasındaki sokak. Demirörenin yan kaldırımında zaten motorları kilitleyebileceğiniz özel mantarlar da var belediye düşünmüş yapmış. gündüzleri kilitlemeye bile gerek yok çünkü hem önünde 24 saat avm güvenliği bekliyor hem de tepesinde mobese var.
İkinci alternatif ise taksim meydana hangi istikametten gelirseniz gelin yeni yapılan alt yoldan beşiktaş tabelasını takip ederek taksim meydanı/sıraselviler/cihangir/galatasaray istikametinden galatasaray lisesinin hemen aşağısında kalan yapı kredi yayınlarının önüne bırakabilirsiniz orası da güvenlidir en azından gece 1-2'ye kadar çevik kuvvet ve tomalar bekliyor sürekli.
Reklamlar
-
Bi yer buldum sonunda.. galatasaray lisesinin otoparki. Arabalatin yari fiyatina ve canta kaski ustune birakip gidiyorum. Herhangi bi garanti vermiyorlar ama birakabilirsiniz dediler herkes birakmisti zaten.
12saati 10tl.. sonrasinda 15tl oluyor. Bana kalirsa fiyat oldukca iyi.
-
19 Aralık 2014, 10:19
Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum, meydana 3 hafta önce gittigimde tam burgerın karşısındakı alana motor koymak yasaklanmıştı bende otoparka koymuştum, hala durum o şekilde mi bilen var mı bugun gideceğimde?
-
19 Aralık 2014, 11:04
Meydana motor park etmek yasak hala.
Az ilerden Sıraselviler tarafından sağa dönerek istiklalin üst tarafındaki ara sokaklardan birine bırakabilirsin.
Veya burgerın karşısındaki ara sokaktan, yani Bakırköy dolmuşlarının kalktığı aradan girerek istiklal'in alt sokaklarından birine de park edebilirsin.
Biraz uzak olsa da en ucuz ve en güvenli yer olarak Cihangir katlı otoparkını öneririm. En fazla 15 dk yürürsün
-
19 Aralık 2014, 11:17
Galatasaray lisesinin karşısındaki motor bırakılan yer peki? Oraya motorla gitmeyi bılmıyorum ama bulurum yolu
-
19 Aralık 2014, 12:15
pardon konu bayağı eski imiş )))
-
19 Aralık 2014, 12:22
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Galatasaray lisesinin karşısındaki motor bırakılan yer peki? Oraya motorla gitmeyi bılmıyorum ama bulurum yolu
Orası serbest ama ben de bilmiyorum oraya nasıl çıkıldığını. Öğrenince burdan yazarsan sevinirim
-
19 Aralık 2014, 12:26
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Orası serbest ama ben de bilmiyorum oraya nasıl çıkıldığını. Öğrenince burdan yazarsan sevinirim
ingiliz konsolosluğun oradan sapacaksın tam önüne çıkıyorsun
-
19 Aralık 2014, 13:02
Kasımpaşaya inerken galatasaray tabelasını takıp edınce lisenin onundeki yoldan kapıya gelıyorsun dıye dusunuyorum ogrenır yazarım akşam
-
konuyu hortlatalım. gs lisesinin orası en iyi yer görünüyor şimdilik. yoksa oturacağımız yerin hemen yakınına mı park edelim. iş yeri sahipleri park ettirmemek için herşeyi yapıyor ama bi yer bulunuyor sonuçta
-
AKM'nin arkasında otopark var. Ben beleş girdiğim için fiyatlar nasıl bilmiyorum.
-
Merhaba arkadaşlar,
Anadolu yakasından gelirken en hızlı Galatasaray önüne çıkmak için hangi rota kullanılmalı???
Mesajlara göre garanti olan iki yer var gibi: 1) Galatasaray karşısı 2) burger king arkası
-
umutsuzlar adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Anadolu yakasından gelirken en hızlı Galatasaray önüne çıkmak için hangi rota kullanılmalı???
Mesajlara göre garanti olan iki yer var gibi: 1) Galatasaray karşısı 2) burger king arkası
köprüyü geç, ilk sapaktan beşiktaşa in, düz devam et, tophane-i amire binasının yanından düz yukarı çık. ta ta ta taa. galatasaray lisesindensin.
bence en hızlı böyle gidersin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)