motorum ayaklar altında :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bnde matbaa okuoyorum güneş kapalı otoparkı yazısını biraz daha sade yaparsan daha uygun olur bence içini falan düz yap....plakada hç hoşuma gitmedii :D demeden geçmiyim fenerliymde:D:D
-
Çok güzel gerçekten emeğine sağlık...
Plaka FB olsa çok daha iyi olurdur
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
Bende de firma ismini ilk bakışta okunabilen birşey yaparsan daha iyi olur. Ayrıca o ayak izleri de genelde ayakkabı izi değil de ayak izi şeklinde oluyor. Muhtemelen daha sevimli durması için.
-
reak41 adlı üyeden alıntı
bnde matbaa okuoyorum güneş kapalı otoparkı yazısını biraz daha sade yaparsan daha uygun olur bence içini falan düz yap....plakada hç hoşuma gitmedii :D demeden geçmiyim fenerliymde:D:D
hazır bir font o... ayakkabı izi çizgilerine uyumlu olur diye düşündüm. resim küçük olduğu için çizgiler sık görünüyor. resim 35X50 cm ebadında
plaka oldukça güzel
-
mercedesin plaka güzel bende gsliyim ama bu tür şeyler olmamalı sonuçta bunun fenerlisi var beşiktaşlısı var plakayı silersen gayet güzel
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
fena değil. yalnız çok dikkat dağıtacak şey var..
emir kipleri kullandığım için kusura bakma şimdiden.. sadece öneriler..
diikat dağıtan çok detay var.. isme odaklan.. öneli olan isim..
isim daha kalın, sade daha dikkat çeken bir yazı karakteri olabilir(belki az da büyük)
araba ve motosiklet biraz silik olsun.. yada daha az dikkat çekecek şekilde olsun..
ayakkabı taban detayı güzel ama ismi geride bırakıyor.. belki sadece ayak şekli de olabilir..
plakaya kıl oldum ama tasarım senin sen ne koyarsan o yakışır..
aklıma gelen bunlar..
-
Felon adlı üyeden alıntı
mercedesin plaka güzel bende gsliyim ama bu tür şeyler olmamalı sonuçta bunun fenerlisi var beşiktaşlısı var plakayı silersen gayet güzel
otoparkta istemiycektir, onu silicez büyük bir ihtimal
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:58 ----------
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
fena değil. yalnız çok dikkat dağıtacak şey var..
emir kipleri kullandığım için kusura bakma şimdiden.. sadece öneriler..
diikat dağıtan çok detay var.. isme odaklan.. öneli olan isim..
isim daha kalın, sade daha dikkat çeken bir yazı karakteri olabilir(belki az da büyük)
araba ve motosiklet biraz silik olsun.. yada daha az dikkat çekecek şekilde olsun..
ayakkabı taban detayı güzel ama ismi geride bırakıyor.. belki sadece ayak şekli de olabilir..
plakaya kıl oldum ama tasarım senin sen ne koyarsan o yakışır..
aklıma gelen bunlar..
ayakkabı gerçek ile bire bir olması gerekir. oradaki ayakkabı 32X13 cm ebadında. küçük olursa anlamı olmaz zaten. otopark ismini biraz daha büyütebilirim sanırım. teşekkürler
-
MÜKEMMEL BİR ÇALIŞMA ;) senden de bunu bekliyodum zaten ;) ama plaka yanlışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
-
-
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
Koyu bir Galatasaray lı olarak Gs yi hiç beğenmedim çoğu kişiye antipatik gelir. Mesela 34 TC 34 yap babalar gibi kimseler birşey diyemez.
Tasarımına gelince ukalalık olarak kabul etmez isen 12 senelik bilgi ve birikimince kendi görüşlerimi aktarayım gerisi sana kalmış.
Ayakkabıları % 30 küçültmelisin.
Motor ve araba boyutu gayet iyi.
Güneş Otopark yazısını ayakkabıları ortalayarak en soldan en sağa yapabilirsin ( böylelilikle kaybolmayacak , tabi daha net ve keskin bir font ile)
Adres ve telefon bilgileri çok kötü duruyor. İki satır halinde yaparsan çok daha kibar duracaktır.
Umarım bir faydam dokunur teşekkürler..
[B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]
-
gayet başarılı olmuş,eminim senin bu tasarımını kabul edecektir
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
-
hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı
güzel çalışma GÖKHAN...
sağol Hasan..
-
evet güzel çalışma olmuş...ve bildiğim kadarıyla genelde hep kraft kağıt kullanılıyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
agecu adlı üyeden alıntı
Koyu bir Galatasaray lı olarak Gs yi hiç beğenmedim çoğu kişiye antipatik gelir. Mesela 34 TC 34 yap babalar gibi kimseler birşey diyemez.
Tasarımına gelince ukalalık olarak kabul etmez isen 12 senelik bilgi ve birikimince kendi görüşlerimi aktarayım gerisi sana kalmış.
Ayakkabıları % 30 küçültmelisin.
Motor ve araba boyutu gayet iyi.
Güneş Otopark yazısını ayakkabıları ortalayarak en soldan en sağa yapabilirsin ( böylelilikle kaybolmayacak , tabi daha net ve keskin bir font ile)
Adres ve telefon bilgileri çok kötü duruyor. İki satır halinde yaparsan çok daha kibar duracaktır.
Umarım bir faydam dokunur teşekkürler..
önerileriniz için teşekkür ederim ama tekrar söylüyorum,
1.resimin ebadı 35X50 cm. o ayakkabıların bir tanesi 32X14 cm ebadında. koltuğa oturan kişi ayağını zaten oraya basacak. ayakkabının espirisi o zaten... bu durumda ortadaki isim, resim ve adres boşta kalacak.
2. otopark ismini hazır bir fontla yazdım. resim küçük olduğu için aradaki çizgiler çok sık görünüyor. 35X50 ebadında o çizgiler biraz daha açılacaktır ve ayakkabı izleri ile uyumlu gözükecektir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:29 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
evet güzel çalışma olmuş...ve bildiğim kadarıyla genelde hep kraft kağıt kullanılıyor...
aynen abicim. kalın kraft kağıdına yapılacak. kağıdın rengiyle otopark ismindeki çizgiler birleşince daha güzel görünecek diye düşünüyorum...
-
-
1) aracın plakası 34 TC 34 olabilir...
2) ayak izleri çok büyük ve firma imajının önüne çıkmış!..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------
Ayrıca, adres ve telefon kelimeleri olmasa bence iyi olur.
Açık adres ve telefon numarası net görünür diye değerlendiriyorum.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
1) aracın plakası 34 TC 34 olabilir...
2) ayak izleri çok büyük ve firma imajının önüne çıkmış!..
3. kez söylemiş olayım,
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
önerileriniz için teşekkür ederim ama tekrar söylüyorum,
resimin ebadı 35X50 cm. o ayakkabıların bir tanesi 32X14 cm ebadında. koltuğa oturan kişi ayağını zaten oraya basacak. ayakkabının espirisi o zaten... bu durumda ortadaki isim, resim ve adres boşta kalacak.
bu arada plakada dün akşam değişikliğe gittim. plakaya dikkat sabah otoparkçıya kağıt çıkışını onaylattım. tam 2000 adet bastırıcam, otoparkçı aradı (yatay değil, dikey olsun) dedi. (bence yatay daha güzel olurdu ama normalde de öyleymiş) işler değişti. sonunda dediği gibi bastırdım işi. herkese teşekkürler.
29 EKM 1923
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)