arkadaşlar asya motor as125t scooterım var.arka fren çok zayıftı balatalarını değiştirttim fakat hala arka fren çok zayıf .sizce neden olabilir
arkadaşlar asya motor as125t scooterım var.arka fren çok zayıftı balatalarını değiştirttim fakat hala arka fren çok zayıf .sizce neden olabilir
Bir Gün 4 Teker İstersem Gider Bir Motosiklet Daha Alırım!
aynı problem bende de var sanırım zayıf dıye aCMISTIM AMA balatalar halen yenı tahmınım kampana kalınlıgından dıye dusunuyorum yenı balatalar bır gelsın hele anlıcaz,kapmana zayıfladıysa artık balatalarında orgınal boyutları ıs gormemeye baslıyorç.
fren kampana ise pabuçlardaki balataları kazıttırın.oto frencisine gidip balata çaktırın.dikkat edin kayıp düşmeyin...
saolun hepinizin fikrine dikkate alıcam
Bir Gün 4 Teker İstersem Gider Bir Motosiklet Daha Alırım!
Frenlerde tam bir tutma-kazıklama bekleme. Eğer çok sıkıda tutarsa kayarsın. Arka fren YAVAŞLATIR. Kazıklatmaya çalışırsan kendini yerde bulman çok kolay olur. 2 freni orantılı kullan. En iyisi budur. %60-70 ÖN %40-30 ARKA. Motosikletimde tek başına arka frene basıyorum durmuyor. Önce ARKA freni sıkıyorum, son aşamada da "limon sıkar gibi" ÖN fren.... Çok güzel duruyor.
DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın. Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)