her motorcuya şart.kışın çok güzel idare ediyor beni
her motorcuya şart.kışın çok güzel idare ediyor beni
hobaaa!! yeni aldım mükemmel bir şey... artık hava alan tek yerim paçalarım kaldı
çok güzel bir şeymiş, özellikle rüzgarlı günler yandan gelen rüzgar boynumdan içeri girip hertarafımın tutulmasına sebep oluyordu şimdi kalmadı bir sorun :D
Balaklava kullanıyordum, yedeğine ihtiyacım olunca tavsiye üzerine Buff aldım, ama bir türlü rahat edemedim. Burada da çoğunluk Buff tercih ediyor. Galiba sorun bende...
oderint dum metuant
ben kullanıyorum... zamanında bitenekadar.com da satılıyodu tanesi 7 lira mıydı neydi... 2-3 tane almıştım öyle çok da abartı değil fiyatı yalnız abartan yerlerden almamaya çalışın bence... öyle gidip 20-30 lira bayılmayın yani ederi o kadar değil.
Orjinal Buff markalı olanlar YKM lerde de var...Bayaa bir çeşitte var...
Orjinal buff kullanıyorum..Fiyatı pahalı 30 lira..
Ama kesinlikle farkı hissettiriyor..En ufak bir deformasyon yok..
Kışın boğazlarım ağrıdığında grip gibi hissetmeye başladığımda boynuma vicks sürüp buff u takıp yatıyorum orada bile işe yarıyor
5 liraya aldığım dandik buff 1 sene sonra yarım metre boya ulaştı ve elastik ölliğini kaybetti..
her ykm de satiliyomu cunku urfadaki ykmde olacagina inanmıyorumda
2. buff'ımı da kaybetmiş bulunuyorum. 3.yü artık almayacağım
Havaların serinlediği bu günlerde ve uzun yolculuklarda gerçekten işe yarar
Bu kadar adamin bi bildigi vardir diyerek su gunlerde yagmurda ve sogukta donan boynum ve yuzum icin bu urunu siparis ettim ola ki bu bir kandirmacaysa.
We are many...
10 derece ve altında kullanacak isen normal buff kurtarmaz ,
polar buff denilen bir tarafı bildiğin polar ( TR de oyle deniyor yabancıcasını bilmiyorum) olanını kullanıp , polar kısmını aşağıda tutarsan pek bir sıcak sıcak gidiyorsun .
BENDE orjinal buff kullanıyorum 27 tl ye aldım çok memnunum
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
Joker dir ;çok işe yarar ....
Şu on liralık bez parçası buff lar tamamen aldatmacadır hiçbir işe yaramıyor bogazınızda katlana katlana 10 cm lik bir bez parçası oluyor, bayanların kullandığı fular gibi bir aksesuvardan farkı yok.
100 yılın icadi... Ben nasıl görmemişim bunu :S hayretler içindeyim...
Orjinal buff lar 27 tl ye YKM demi satılıyor. Nereden aldınız arkadaşlar bende orjinal almak istiyorum. feyizoğlundan sipariş ettim oxford polarlı buff daha eliem geçmedi..
Asla pes etme !
YKM'nin söylenmiş olması sorun yaratmadığından bunun da yaratmayacağını düşünerek sadece bilgi vermek açısından yazıyorum. Bufflarda en çok çeşidi Kutupayısı'nda bulabilirsiniz, İstanbul'da olmayanlar için internetten de satışları var ve hatta yanlış hatırlamıyorsam Bufflarda kargo ücreti yoktu sanırım.
bende de 1 adet reflektif olanından var gayet memnunum çok kullanışlı
Ben de Forum İstanbul YKM'de baktım fakat pahalı geldi zira oğullarımla beraber 3 tane almak istiyorum.Feyizoğlunda buldum Oxford Comfy almak istiyorum.Resimlerde gördüğüm kadarıyla sipariş verdiğimizde 3 tane buff çıkıyor içinden.Doğru muyum ? Ayrıca Oxford kalitesiyle ilgili bir arkadaş uzun süredir kullandığını ve sorun olmadığını söylemiş.Acaba aynı üründen mi bahsediyoruz ???
Arkadaşlar malum hava şartları sert olduğu için sıkı giyinmemiz gerekiyor bu ürünü gördüm ve sizinde beğeneceğinizi umarak paylaşmak istedim. Almak isteyenler için fiyat çok uygun.
http://www.bitenekadar.com/index.cfm...nluk--20-Model
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)