Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizce hangi çeneden açılır kask daha iyi?

Katılımcı sayısı
22. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • LS2 Delta

11 50.00%
  • GDR Vizörlü

2 9.09%
  • LS2 Delta Comtact

5 22.73%
  • Cox Trip

4 18.18%

Uygun fiatlı en iyi çeneden açılır kask

REKLAM ALANI

Arkadaşlar yaz geldi, haliyle tatlı su motorcuları piyasada görünmeye başladı =)
    Uygun fiyatlı çeneden açılır kask almayı düşünüyorum.
    Birkaç model var aklımda yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler, sağlıklı sürüşler...

HANGİSİ EN HAFİFİDİR,UZUN YOLDA SORUN ÇIKARMAYACAK + HAVA KANALLARI FAZLA OLAN?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    cox trip kullanıyor (d) um. bu kaskla kapalı halde yapabileceğin en yüksek hız 100 km/sa. daha hızlı gidersen içerideki ses düzeyi okadar fazla oluyor ki inanamazsın. çene açılır halde yapabileceğin en yüksek sürat ise (eğer direkt rüzgar ile karşı karşıya isen) 40 km/sa. kask 1,535 gram. biraz ağır ama zamanla alışıyorsun. güneş vizörü ise en ihtiyaç duyduğun anda senin yardımına koşuyor. eğer limitlerde kullanacaksan bu kask işini görmez ancak limit altı düşünürsen kullanılabilir bir kasktır.
    saygılar.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

LS2'yi şu şekilde tavsiye ediyorum alacağın yerde iyice dene sanırım çenenin kapanan kısmını bi şekilde yanlış bir yere koymuşlar çeneyi kapatınca şakaklarına çok ağır bir baskı yapıyo ve bi süre sonra baş ağrısına yol açıyo bi boy büyük alırsan sorun olmayacaktır iyi dene öyle al

Onun dışında biraz büyük olması handikap ama güneş vizörü çok yararlı kaliteli bi görüntüsü var
    [COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Sym Gts 250i Evo
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    LS2'yi şu şekilde tavsiye ediyorum alacağın yerde iyice dene sanırım çenenin kapanan kısmını bi şekilde yanlış bir yere koymuşlar çeneyi kapatınca şakaklarına çok ağır bir baskı yapıyo ve bi süre sonra baş ağrısına yol açıyo bi boy büyük alırsan sorun olmayacaktır iyi dene öyle al

Onun dışında biraz büyük olması handikap ama güneş vizörü çok yararlı kaliteli bi görüntüsü var
    Benimde aynı şekilde kask ihtiyacım var. Çeneden açılır olması gerekmiyor fakat fiyatı itibariyle ls2 delta benimde hoşuma gitti. Ama bu kaskla 180-200 km arası hızlarda verim alabilir miyim? Lazer lz6 serisi bir kaskla rezil oluyorum 140'tan sonra kask iptal. İçeri aldığı rüzgarın haddi hesabı yok. Scooter'la binerken son derece ideal bir kask olmasına rağmen naked'da kendisiyle devam edemeyeceğimi anladım. Kullananların tavsiyesini bekliyorum..Teşekkürler..

Alıntı mcyassin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benimde aynı şekilde kask ihtiyacım var. Çeneden açılır olması gerekmiyor fakat fiyatı itibariyle ls2 delta benimde hoşuma gitti. Ama bu kaskla 180-200 km arası hızlarda verim alabilir miyim? Lazer lz6 serisi bir kaskla rezil oluyorum 140'tan sonra kask iptal. İçeri aldığı rüzgarın haddi hesabı yok. Scooter'la binerken son derece ideal bir kask olmasına rağmen naked'da kendisiyle devam edemeyeceğimi anladım. Kullananların tavsiyesini bekliyorum..Teşekkürler..
    Siz kesinlikle full face almalısınız 180-200 lü hızlar için çeneden açılır kasklar ultra rüzgar ve ıslık sesi demektir

Vereceğiniz paraya göre ses azalacaktır ama bütçeniz ne kadar bilmiyorum mesala shoei multitech alabilirsiniz ama fiyatı 800küsür lira yinede o hızlarda ses ve rüzgar alacaktır içine
    [COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:

LS2 Delta motosiklet aldığımda bu kaskı almak istiyorum ben de..

Eğer ki ebat Xl ise en düşük fiyatlı Agv Longway burada,ben de almıştım. Kulaklardan biraz baskı yapar ama konforlu sesi de fazla içeri almaz.
    http://www.motorturkiye.com/iresim.php?hid=13783&sec=1

Motosikleti
    125 Zn
    bu çeneden açılır kasklar kaza anında da açılıyor mu? ben tam kapalı ls2 cartoon kullanıyorumda. merak ettim ilerde bunlardan alabilirim.
    SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)

Alıntı elronds adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu çeneden açılır kasklar kaza anında da açılıyor mu? ben tam kapalı ls2 cartoon kullanıyorumda. merak ettim ilerde bunlardan alabilirim.
    Çeneden düğme olur basılınca açılır ancak bilmeyen biri bunu denerse çeneyi açmadan çıkmaz bu meret ölümünün sebebi bu olur.
    Çıkarıp takmak tam bir işkencedir full-face in kullanışlılığı daha iyi bence.

Değerli arkadaşlar, cevaplarınızdan dolayı teşekkür ederim.
    Sonuç olarak Ls2 Delta daha ağır basıyor sanırım...

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    airoh sv55s dir
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler