ybr yi tercih edıcem sımdılık galıba çünkü 2.000 tl ye alınan bi chopper üzer gibime gelio beni ama 2,000 tl ye güzel bi ybr bulunur ama regal raptor de bakıorum aynı zamanda
ybr yi tercih edıcem sımdılık galıba çünkü 2.000 tl ye alınan bi chopper üzer gibime gelio beni ama 2,000 tl ye güzel bi ybr bulunur ama regal raptor de bakıorum aynı zamanda
Bak tabi ama o fiyata kesinlikle bulursun ben bile chopper olsun çamurdan olsun dedim jinlun aldım ve çokta memnunum şimdilik yetiyor ama yetmediği zamanlarda olacak işte o zaman bi dragstar gider.
Hepinize rock yolculuğunda sonsuz uçuşlar
regal raptorun parça fiyatları nasıl acaba ve kolay mı bulunuo
Parçalarını sanırım bulabilirsin zaten çinliler kadar sık arza yapmaz
Hepinize rock yolculuğunda sonsuz uçuşlar
bu ülkede en bulunması zor parçayı bile kanuni alırsan iki üç günde temin edebilirsin zira adamların fabrikası zaten tuzla'da, hatta araya bayiyi sokmadan kendin bile getirtebilirsin. ayrıca regal raptor da çinlidir, işçilik malzeme olarak diğer çinlilerle aynıdır. motor olarak biraz daha performanslıdır. motor arızasında ise işin tamamen şansa kalmış gibi birşey. onun dışındaki tüm arızaları regal de verebilir ve telafisi kanuniler kadar mümkün olmayabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)