Herşeyden önce vidyodaki kamyonların ezdiği insanlar çok kötü olmuş. Bir tanesi paraçparça olmuş resmen.
Allah'ım sen beni ezdireceksen de ufak tefek bir arazi aracına ezdir. Ne bileyim Terios olu, Jimmy olur, Hadi bari Sportage olsun. Hem yüksek en azından cesedim yakışıklı olur.
Kaza gerçekten nerden geldiğini söylemiyor ve bu kadar beyinsizin bir arada olduğu yerde mutlaka oluyor.
Yakın geçmişten bir örnek;
Geçtiğimiz Pazar yaşanan bir olay.
Patlak KeRReem ( Bu Ünvanı 100 le kamyona patladıktan sonra elde etmiştir ve bugüne kadar kimseye kaptırmamıştır. Bir de 260 la yaşadığı patlama korkusu vardır ki o ayrı konu) İzmit'ten artçısını kapar her zaman söylediği gibi benzini olmadığı içi
yavaş yavaş İstanbul'a gelir. ( Ne hikmetse 25 dakikada
)
Kavacık'ta buluşulur. Kimle? Mogli'yle. Çaylar içilir, yemek yenir falan filan....
Saat akşam 5 suları. Evden Şile-Ağva-İzmit güzergahı için çıkılır. Mogli her zaman 90-100 le gittiği yerde 4. derece grup sürüş moduna geçtiği için ( aslında yalan benzin parası koyduğu için
) 40-50yle gitmektedir.
Yol 3 şerit. Yer Kavacık. Motorlar: Kawasaki ER6 ( Mogli-F, Patlak KeRReem-N ).
P.K. Mogli'den 5 metre geriden gelmektedir. Mogli sağda kafasını çıkarmış bekleyen Opel Corsa'yı görür. Araç durmaktadır. Tam önünden geçerken fark eder ki adam ana caddede karşıdan karşıya
hazır yol boşken ( biz adam değiliz ya o açıdan ) geçmek istemektedir.
Mogli frene asılır ve çarpmanın etkisiyle hayatının stopiesini yapar. Yaklaşık 100 derece
Sonuç:
Adamı ölldürmeye çalışan Mogli ve ona mukayyet olmaya çalışan saz arkadaşları.
Grenajları dağılan bir motor. Sol ön kapısı çarpma etkisiyle, sol arka kapısı, sol çamurluğu, bagaj kapısı ise Mogli'nin yumruklarıyla yamulmuş bir Corsa.
İşin ilginç yanı bu hatayı yapan Türkiye'nin sayılı üniversitelerinden birinde DOÇENT.
İlk defa keşke altımda GS 1150 olsaydı da yan koltuğa geçirseydim herifi dedim. Belki anlardı yaşadığım acıyı.
Zaten bu yazı da motorsuz geçirirsem gidip kendime 4-5 milyara
beyaz bir Şahin alıp içine 5 milyarlık ses sistemi ve 200 liralık LGP kiti taktırıp apaçi olacağım, kararlıyım.
Sonra mı? Her kafasını uzatanın kafasını okşarım artık. Nasıl olsa tampon montaj dahil 50 lira
NOT: Mogli P.K.'nin ünvanını elinden alamamış olsa da ünvan kazası için hak kazanmıştır.
Buyrun bu da fotoğrafı;