bucalı motocular(tabiki herkes icin)
Reklamlar
-
evet arkadaşlar abiler kardeşler uzun zamandır foruma girip cıkıyorum ne bir gezi ne bi toplaşma hic bir şey yok ve diyorumki bucadan ve civarından arkadaşlar hafta ici iş cıkışlarında yemekten sonra bir cay icmek icin tanışmak icin ve ufak akşam gezileri icin toplanalım
benim fikrime katılan arkadaşlar yerimiz şirinyer tansaşın yanındaki parkdaki cay bahcesi olsun (sahiplerini tanımıyorum menfaat söz konusu değil) ilerleyen zamalarda isteğe göre değişr herşey
herkesin katılımını bekliyorum kaprissiz sevecen arkadaşların birbirini tanıması cok güzel olur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:41 ----------
Reklamlar
-
ben bucalıyım henüz motorum yok ama bir haftaya kadar ybr alıcağım bi terslik olmazsa. iş çıkışı gelirim zaten yolumun üstü
-
X-Fi adlı üyeden alıntı
ben bucalıyım henüz motorum yok ama bir haftaya kadar ybr alıcağım bi terslik olmazsa. iş çıkışı gelirim zaten yolumun üstü
inş en kısa zamanda motorunu alırsın
bendede ybr var cok güzel motor sakın kafan karışmasın ybr al
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:10 ----------
ilgilenelim biraz actık bi topik kaybolmasın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------
hic bucalı izmirli yokmu)
-
bende bucalıyım kardeşim güzel bi etkinlik olur bende 9 eylül yurdunun ordayım
-
şimdiden 3 kişi olduk önümüz acık herkesi bekleriz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
soz.turk@windowslive.com
isteyen ekleyebilir
-
bende şirinyer vergi dairesinin orada oturuyorum.motorum şu an serviste
bir iki haftaya kadar çıkar.bende katılabilirim size.
-
bende didimliyim
-
DeKa adlı üyeden alıntı
bende şirinyer vergi dairesinin orada oturuyorum.motorum şu an serviste
bir iki haftaya kadar çıkar.bende katılabilirim size.
hoş geldin DeKa en kısa zamanda bir toplantı düzenleyelim kankiler hieyyyttt kimse tutamaz bizi hihihi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
cihan1998 adlı üyeden alıntı
bende didimliyim
cihan sende üzülme en kısa zamanda didime bir gezi yaparız belki senlede orda tanışırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:39 ----------
nerdesiniz bucalılar izmirliler
-
izmir başlığının içine yazmanı tavsiye ederim..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
tamamdır abi yaa kızmayın hem ben sadece bucalılar icin demedimki ben bucada olduğum icin öyle yazdım sonucta toplanalımda yer mekan her gün değişsin ortayı bulalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 ----------
KaPTaNHaSaN adlı üyeden alıntı
izmir başlığının içine yazmanı tavsiye ederim..
nerden değişiyor başlık hemen el atalım sonucta birlik olalımda
-
-
il-gruplari/26670-%5Bizmir-mt%5D-motosiklet-grubu-593.html[/URL]
İşte sana link..... Toplayabilirsen helal derim..... [/QUOTE]
abi o sayfa izmiri kapsıyor kimi karşıyakada kimi gaziemirde kimi daha uzakta kimi yakında fakat semtlerin ayrı ayrı fakat izmirin sadece bir grubu olsa ne ala katılan katılır katılmayan bakar
ben bucayı toplayımda gerisi gelir
-
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
abi cete kurmuyoruzki
-
-
Bende bucalıyım ne zaman yapcaz organizeyi? kardeşim en kısa zamanda görüşmek üzere
-
ben motorumu alayım öle buluşalım şafak 4
-
coolsoul adlı üyeden alıntı
Bende bucalıyım ne zaman yapcaz organizeyi?
kardeşim en kısa zamanda görüşmek üzere
coolsoul istediğin zaman yaparız organizeyi
bir tarih belirleyelim tanışıp caylarımızı icelim motoru olmayanlarda katılsın sonucta bizimde dün motorumuz yoktu bu gün var yarın ne olacağıda belli olmaz
soz.turk@windowslive.com msn adresim
daha iyi organize olabilmek icin msn lerimizi yazalım ekleyelim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler