merhaba arkadslar .
motorumu yıkatıcam tepeden tırnağa su kaçmaması gereken bir yervarmı . su giderse bozululacak bir yeri ? nerye dikkat etmelıyım yada tazzikli suyu vurunca bişi olurmuı ?
merhaba arkadslar .
motorumu yıkatıcam tepeden tırnağa su kaçmaması gereken bir yervarmı . su giderse bozululacak bir yeri ? nerye dikkat etmelıyım yada tazzikli suyu vurunca bişi olurmuı ?
bu konudan anlıyan yokmu ?
Tazikli su ile yıkatmayı düşünüyorsun anladığım kadarıyla.Far'ına,stop'una ve sinyallerine az da olsa nem girecektir ve belki de yıkama sonrasında motorun zor çalışacaktır.Diğer türlü bir sorun olacağını zannetmiyorum.
bol köpüklü sula,süngerle yıka motorunu hiçbir sorun olmuyor.ama kafa grenajına fazla girme ıslak bezle sil oraları
çok saolun .
Yıkıcam..... Ne demek?....
Başlığı her gördüğümde yanlış okuyorum... Zaten yazılım yanlış... Hele birde yanlış okuyunca bir şey anlaşılmıyor....
Biraz daha dikkat..Türkçemizi katletmeyin... Biraz daha anlaşılır ve düzgün kelimeler kullanalım.... Harfleri yutmayalım..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
motosikletine ne kadar önem veriyorsun ne güzel ..... Dilimiz motosikletlerimizden daha önemlidir !!!!
Alp Tunay sana daha önemli bir bilgi vermiş teşekkür etmen gerekir
tamam hatamı kabul ediyorum bana sımdı lazım olan bilgiyide verirse cok minnettar olucam .
Tamam....
Kablolara su tutturma...Yani motor aksamındaki kablolara... Buji kısımlarına da tutma diğer yerlere su gelsede bişey olmaz...
Ama tavsiyem tazyikli suyla değil hortum suyu ve sünger köpük olacaktır.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
başlığı okudum sonra içeriğini okudum,yardım etme isteği gelmedi nedense, şimdi tekrar okudum en azından hatasını kabul etmiş, birçok kişi aynı hatayı yapıyor sonra kimse yokmu diye dert yanıyor,aslında çok kişi var alp tunay gibi benim gibi motor hocası gibi saymakla bitmez,ama önemli olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu güzel türkçemizi bizlere armağan ettiyse,bizlerde üzerimize düşen görevin bilincinde insanlar olarak türkçemizi düzgün kullanmak ve kullanılmasını sağlamaktır.Niye dersen tasası sanamı düştü dersen bende şöyle derim YOZLAŞMAMAK için.
Şimdi gelelim senin meselene klimacılarda 5-6 tl ye pompa satıyorlar yaklaşık 2-3 litre su alıyor ister içine deterjanlı su koy istersen sadece su koy ve çokda zevk alıyorsun motorunu yıkarken,hem saatlerce su boşa akmıyor, hemde motoruna zarar vermiyor tazyik olmadığı için, tabiki alp tunayın dediği yerleri kapatıyorsun
teşekkürederim arakdaslar sağolun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)