yardımlarınızı beklıorum kazalı motorsiklet hakkında
Reklamlar
-
s.a kazası olan bi motorsiklettin ne gibi sorunlar yaratır bu konuda aydınlatırsanız sevinirim
motor mağazasında honda innova 125 sordum bu gun 1.500 tl dedi motor temiz bişi ön teker üstündeki çamurluk yerde sürtmüş sanki öle bi çizikler var başka hiç bi yerınde çizik yok temiz motora benzio ama fiyatı benim kafamda soru işareti bırakıo 0 km de 2005 model ( %100 km oynamıslar ) kazası olup olmadıgını bılmıorum sormayı unuttum daha dogrusu ve kazası varsa sizce alınır mı ne gibi sorunlar yaratır bana adam %100 garanti verio sağlam motor olduguna dair
ve son olarakda hondanın parça fiyatları pahalımıdır bütçem biraz kısıtlıda bi arıza sonucu parça fiyatları beni etkiler mi ( her servisten çıkışım 200 300 tl yi bulurmu yani )
yazım hatalarımı için k.bakmayın yardım eden tum abilerim ve kardeslerıme tşk edrm
Reklamlar
-
Öncelikle;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-128.html
Satoyama nickli arkadaşımız bu motoru epey tanır;ona mesaj atabilirsin.
Şahsen fikrimi soracak olursan kazalı motorun sıfırı olmaz,böyle iş yapan esnafın malı da alınmaz.
-
başka kımse yok mu yardım edebılecek
-
Motor kesin kazalıdır gösterge paneli değişmiştir.Ama şasede bi sorun yoksa fiyatıda uygunsa alınır.Sonuçta orjinal yedek parçasıyla değiştirme yapılmıştır.
-
1.500 tl istio bütün evrakları varmıs adam %100 garanti verior adam biraz umursamaz bi tip satmaya çalışmıodu bana motoru hani ilgiizdi pek satmak istemezmiş gibi resımlerınıde sımdı yolluorum
mertyagcı yardımcı olursan sevınırım yarın son kararırmı vermem lazım da onu almassam 150 zc alacam yada mondial 100 ukh
-
Hiç uğraşma o zaman milletin işleriyle ne üdüğü belirsiz motorla uğraşma.Git mondial 150zc al ben sıfır aldım fiyat performans açısından çok güzel bir motor.Peşin 1800e aldım,kask,kilit ve çantada hediye ettiler.
-
-
Valla ne desek kardeşim bilmiyorumki hakkaten motor iyi duruyor.Kararı sen vereceksin.İçine sinmediyse sakın alma ama,çünkü motor gönül işidir.
-
benim içime siniorda fiatı cardırıo biraz hondanın parça fiyatları pahalımıdır acaba bide o var her servise gittigimde 100 ve yukarı masrafla ayrılmakda var
-
Sakın Alma Derim Ben Cup İçin O kadar Para Verme Sakın Yha Baska Markalara Baq yada cuptan Vazgec
Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.
-
WhyPichWhy adlı üyeden alıntı
Sakın Alma Derim Ben Cup İçin O kadar Para Verme Sakın Yha Baska Markalara Baq yada cuptan Vazgec
vitesli bu sene alamıcam ve scooterdanda nefret edıorum istedigim bnm beğendiğim scooterlarında fiyat tuzlu o yuzden cup tarzı motorlarda hoşuma gidior ve bi dahaki yaz ybr 250 yada cbr alıcam allahın izniyle o yuzden vitesli motora geçerken zorlanmamak için cup alıcam
-
ben egzosu göremedim
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
-
-
tşkler eet bende son karırı verdım sildim kafamdan
-
honanın parçaları gerçekten pahalı kardeşim,vazgeç bu sevdadan canın çok yanar hevesin kursağında kalır 1500 tl ye ikinci el ybr bulabilirsin,sıfıra yakın mondi bulabilirsin iyi araştır sonra motor olayından soğuma hadi kolay gelsin
-
Eğer o innova temiz olsaydı fiyatı 2500 den aşağı olmazdı emin ol....
Bence de hiç bulaşma... Sağlamdır az falan yakar ama parça ve servis fiyatları da cebini yakar....
Bence de ybr falan bak kendine...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler