Merhaba arkadaşlar aslında uzun zamandır sizinleyim fakat yeni üye oldum. oldukça fazla bilgi sahibi oldum bu forumdan ama üye olmakta geç kaldım:(
İlk motorumu yakın zamanda ( en geç temmuzda ) alıcağım. Ehliyete yazıldım temmuzda inşallah alıcağım:D
Bir süredir motor araştırması içerisindeyim daha önce motor üstünde tek deneyimim 1hafta boyunca kullandığım yarı otomatik bir cuptı. Zaten motor aşkımı o ortaya çıkarttı
Yeni anlıyacağınız bu dünyaya girmek isteyen fakat oldukça tecrübesiz bir elemanım. Vitesli bir motordan başlamak istiyorum . Bu nedenle commuter tiplerine bakıyorum. Aslında Honda CBF 150 i baya bi kafama koymuştum. Artık onu alıcağım kesindi. Fakat Yeni Ybr 125 i gördükten sonra . Bugün izmir Akdemirler Plaza da ybr ile tanışmış oldum
Motorun yeni bir karbüratör sistemi var . Buna TPS donanımlı Karbüratör diyorlar. Bu karbüratörün Yakıt tüketimini oldukça aza indirdiğini söylediler. Hatta 1.9lt/100km gibi uçuk bir rakam söyledi . eğer bu motor gerçekten böyle bir yakıt tüketimine sahipse kaçmaz derim. Hondaya göre baya iyi kalıyor yakıtta.
Honda CBF den bahsetmedim ama hakkı yenmesin kesinlikle kendini kanıtlamış bir motor fazla söze gerek yok bence.(daha demin cadde de yürürken yanımdan geçti inanılmaz sessiz makine sadece zincir sesini duydum:D)
Acaba Yeni Ybr 125 sahibi arkadaş var mıdır bu forumda? varsa görüşlerini çok merak ediyorum.Ayrıca CBFcilerin de yakıt konusundaki görüşlerini de merak ediyorum.
Lütfen yardım ediniz gerçekten iki biribirinden güzel motor arasında kaldım. Görüşlerinizi dört gözle bekliyorum.. Teşekkürler..