Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

dün ehliyetimi aldım :)

Motovento
    REKLAM ALANI
    71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    Öyle düşünme.Sonuçta herkez ehliyet alıyor.Ve 2.5 ay bunun için çok uzun bir süre değil.Hatta ehliyeti verirken daha seçiçi olmalılar bence.Ayrıca ortada bir haksızlık varsa bu birtek sana yapılmıyor.Polis dur deyince durmam umrumda değil benzeri şeyler çok yanlış.Polis nerden bilcek senin kim olduğunu ? Belkide motoru çaldın götürüyosun....

Artık böyle bir problemin kalmadı en azından. Ne şartta olursa olsun almışsın ehliyetini.Beni rahatsız eden bu yazıyı genç kardeşlerimizinde okuyup bak adam gezmiş ehliyetsiz polis dur deyincede durmazmış bizde aynı böle yaparız yemeyiz ceza filan alalım bir motor diye düşüncek olması...[ben şahsen böyle yazılar okuyunca iyice gaza geliyordum aileme ısrar ediyordum banada motor alın diye.Allahtan ailem benden daha düşünceliydi ve ehliyeti aldığım güne kadar bana motor almadı]

Keyifli kazasız belasız sürüşler dilegiyle.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hayırlı olsun...........................................
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Motosikleti
    Yamaha R1
    ehliyetimi aldığımda 20 yaşındaydım. ne kadar da sevinmiştim hey gidi günler hey

Cixmypower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150
    Zaaa Cok İyi Yha Konusmalara Bayıldım
    Bende Allah ızın verırse 1 kac gun ıcınde yazılcam
    Darısı basımıza hadi bakalım allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin
    Bayrakları Bayrak Yapan Üstundeki Kandır,Toprak Eğer Uğrunda Ölen Varsa Vatandır.

sercan2667 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '''14 Crypton&''05 TDM 900''22 GSX-S 1000
    benim yerimede polislerin yanında dur ve korna çal...az kaldı ehliyet olunca onların gözüne sokacam ehliyetimi
    2020 'Tracer 900 İcon Blue

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    hayırlı olsun,darısıda olmayanlara en ısa zamanda olsun,yukarda yazılanları okudum hiç hoşuma gitmedi, herkes sanki ehliyeti polis durdurmasın diye alıyor mantığı çıkmış ortaya,bir kere bu bir kanun ehliyetsiz araç kullanmak yasak,dünyanın her yeri için geçerli ve en kolay ehliyet almakda türkiyede, arkadaşlar ehliyeti kendiniz için alıyorsunuz başkası için değil en azından kaza anında haklıysanız ama ehliyetiniz yok babanız polis bile olsa işin içinden çıkamazsınız,ama ehliyet var haklısınız her türlü zararınız tanzim edilir,

casillas00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu ülkede kuryeler ehliyetsiz sen dolaşmışsın çok mu 17 nisan sınavında burdaki bütün kuryeleri gördüm.
    Abi sen kuryeciydin ya ehliyet yok mu dıyorum yok ya diyor yeni alıyoz.
    3 kere polis cevirmiş bırakmış.
    Gerçekler bunlar.
    Bende 8 mayısta direksiyon sınavına girip ehliyetliler grubuna giricem Hayırlısıyla.
    Kazasız Belasız Sürüşler

Reims, FRANCE [en kısa sürede tekrar İZMİR]
    Motosikleti
    henüz değil ;)
    Alıntı cihan1998 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende ehliyet yok 12 yaşındayım bende motor var hemide cross:D http://www.kubamotor.com.tr/db705_yeni.htm
    kardeşimizin verdiği linkte bulunan motor için

"çocuklara cross heyecanı"
    "7-14 yaş arası"

şeklinde sloganlar eklemiş kuba motor. ama nasıl oluyor da 50cc altı bile olsa ehliyetin zorunlu olduğu bir ülkede bu motorun satışı bu şekilde yapılabiliyor? ehliyet alması kanunen imkansız bir kitle için motorlu taşıt satışı yapılabilir mi ?

Motosikleti
    Yamaha Ybr 125 & cygnus rs
    Alıntı iscanthere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşimizin verdiği linkte bulunan motor için

"çocuklara cross heyecanı"
    "7-14 yaş arası"

şeklinde sloganlar eklemiş kuba motor. ama nasıl oluyor da 50cc altı bile olsa ehliyetin zorunlu olduğu bir ülkede bu motorun satışı bu şekilde yapılabiliyor? ehliyet alması kanunen imkansız bir kitle için motorlu taşıt satışı yapılabilir mi ?
    ee burası türkiye iscanthere

Motosikleti
    HONDA CBR 125R
    Unutmayalım aracı ehliyet almıyor bende 17 nisanda sınava girdim umarım yakında alırım ehliyeti daha yazılı bile açıklanmadı ama bi süpriz olmazsa alırım heralde

71Hakan71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    ben sadece sokaktaki sucuları apachilik yapan pejoluları ehliyetsiz sanıyordum.Yazık forumda da birçok ehliyetsiz arkadaşımız varmış.Keşke herkez bilinçli davransa.Site yönetimininde bu konuda yapacak birşeyleri olsa caydırıcılık yönünden.Yazıyı okuyanlar resmen suça teşvik oluyor...

Reims, FRANCE [en kısa sürede tekrar İZMİR]
    Motosikleti
    henüz değil ;)
    Alıntı aras1925 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ee burası türkiye iscanthere
    malsesef dostum, ne kadar ilginç bi ülkemiz var, aslında bu kadar renkli olması da hoş, monoton kurallara bağlı bi hayatımız yok, bi de özgürlükler ülkesi felan diye abd den bahsediyolar, eğer dünyada özgürlükler ülkesi olacak bi yer varsa o da türkiyedir... kuralları takan yok, malesef forumdaki arkadaşlarımızda dahil buna... bi geçiş süreci olduğunu düşünüyorum, bilincin yerleşmesi zaman alacaktır... ama arada kaybedilen zamana, canlara, emeklere yazık..

Motosikleti
    İnnova 2007
    Alıntı @rd@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar gecikmelide olsa dün ehliyetimi aldım
    hava yağışlı daha zafer turu atamadım ama olsun
    kaçtığım polislerin önünden geçip duracam artık
    ...
    kardeş ne kadara mal oldu sana ehliyeti çıkarttırmak ?
    [COLOR="Black"][B][I]Hep O Kıyamadıklarımız [/I][/B][/COLOR]
    [I][B][COLOR="Red"]Kıyar Bize..! [/COLOR][/B][/I]

Hayırlı olsun dostum..

Motosikleti
    şimdilik yamaha nouvo...
    Alıntı Fistd16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş ne kadara mal oldu sana ehliyeti çıkarttırmak ?
    150 tl kurs, 62 tl emniyet. maliyeyede para yatırıldı fakat babam yatırtmış onu. nekadar olduğunu bilemiyorum...

bu arada az önce motorla eve gelirken hayırlıyalım dedim ehliyeti. ehliyetsiz günlerden kalma çevirme yapılan heryeri bilirim. hemen daldım bir çevirmeye
    polis dur işareti yaptı durdum hemen. şaşırdı baya
    ehliyet ruhsat verdim. bir deftere kayıt yaptılar bu arada. polisler baya kibardı yalnız çok şaşırdım. iyi günler arda dedi. iyi günler abi kolay gelsin dedim ve huzurlu huzurlu evime geldim
    ...

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    150 tl kurs, 62 tl emniyet. maliyeyede para yatırıldı fakat babam yatırtmış onu. nekadar olduğunu bilemiyorum...

bu arada az önce motorla eve gelirken hayırlıyalım dedim ehliyeti. ehliyetsiz günlerden kalma çevirme yapılan heryeri bilirim. hemen daldım bir çevirmeye
    polis dur işareti yaptı durdum hemen. şaşırdı baya
    ehliyet ruhsat verdim. bir deftere kayıt yaptılar bu arada. polisler baya kibardı yalnız çok şaşırdım. iyi günler arda dedi. iyi günler abi kolay gelsin dedim ve huzurlu huzurlu evime geldim
    ...
    arda kardeşim ben ehliyetimi aldığımdan beri sadece 1 sefer durduruldum artıık nedense durdurmuyorlar ki yapmadığıım hareket kalmadı polisin önünde egsoz patlatmadan tut aragaz çekip gecenin bi yarısı yanlarıından geçerken korna çalmaya kadar

durdurmuyorlar geçen devlet hastanesinin orda gidiyorum üstgeçitin ordan çarşşııya inecem çevirme vardıı yanıımdaki motoru durdurdular ben yine geçtim

kolay kolay durdurmuyorlar vallaha
    www.sahildenturkiye.com

Motosikleti
    şimdilik yamaha nouvo...
    Alıntı ibocan33 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arda kardeşim ben ehliyetimi aldığımdan beri sadece 1 sefer durduruldum artıık nedense durdurmuyorlar ki yapmadığıım hareket kalmadı polisin önünde egsoz patlatmadan tut aragaz çekip gecenin bi yarısı yanlarıından geçerken korna çalmaya kadar

durdurmuyorlar geçen devlet hastanesinin orda gidiyorum üstgeçitin ordan çarşşııya inecem çevirme vardıı yanıımdaki motoru durdurdular ben yine geçtim

kolay kolay durdurmuyorlar vallaha
    durdursunlarda bari verdiğimiz paraya değsin kardeş ya
    ...

ibocan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200NS
    durdursunlarda bari verdiğimiz paraya değsin kardeş ya
    ...
    bende ona uğraşıyorum ama yok gecenin 2sinde polisin yanından korna çalarak geçiyorum ya insan durdurmucaksa bile gıcıklanır durdurur :D
    www.sahildenturkiye.com

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle
    ben b ehliyetimi alalı 1yılı geçti bir kere bile gösteremedim :(

Motosikleti
    şimdilik yamaha nouvo...
    konu varken bişey sorim ben. benim şuan mavi motorum var. motoru değiştirecem ve yeni motorun rengi belli değil. şuan kullandığım kask ultra kalitesiz. o yüzden acilen idare eder bir kask almam lazım. 100tl param var. bu paraya kask+ siyah vizör alacam. ne renk kask önerirsiniz???
    ...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler