arkadaşlar yardımlarınızı beklıorum ( honda innova hakkında )
-
sa. arkdaslar dun bi motorsiklet mağazasına honda innova 125 sordum ve 1.500 tl dedi
daha 0 km de (bence kmsiyle oynanmıs ) ön çamurluk kaza yapmıs gibi sanki yerde sürmüşcsine bi çizik var baska bı sıkıntısı yok motor 2005 model
şimdi fiyatı beni endişelendirior sizce almalımıyım
Reklamlar
-
İlk önce bir tamirciye götür.. İzin verirlerse tabi. Usta bi baksın.. ;)
-
kardeş motoru sıfırlamışlardır değil sıfırlamışlaryada kmsiyle oynamışlar 1.500 tl innova bende kulağa hoş gelmiyor motor satışı temizse adam gibi güvendiğin bi ustaya göstermeden alma SAKIN derim...
-
şimdi motoru satan mağaza ünlü bi mağaza yurdışına açılmış bi yer şimdi adama da kalkıp diyemeyiz ki ayıp olur ama yınede sölemekde fayda var
zaten fiyatı caydırıcı mağaza sahibinnin komşusuyla gittim indirim bile yaparm dıo :S bu gun bi sorimde ustaya gösterim
-
bence, bu işte bir hile var gibi.
sıfırlamışlardır kesin.
fiyat bayağı ucuz çünki bnm araştırmalarıma göre:D
-
mettoxin adlı üyeden alıntı
şimdi motoru satan mağaza ünlü bi mağaza yurdışına açılmış bi yer şimdi adama da kalkıp diyemeyiz ki ayıp olur ama yınede sölemekde fayda var
zaten fiyatı caydırıcı mağaza sahibinnin komşusuyla gittim indirim bile yaparm dıo :S bu gun bi sorimde ustaya gösterim
okadar da indirim yaparsa bedavaya versin sende yaptırırsın yaptırdıgına sayarsın
gostermeden alma sakın...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler