yoq yaw dediğin doooru da ben işin geyiğindeyim bakma
yoq yaw dediğin doooru da ben işin geyiğindeyim bakma
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Christian Pfeiffer in 2003 dunya sampiyonu oldugu yarismadaki gosterisini web siteme koydum "bir sure icin" cunku 25MB, yani bir ara, belki bir iki ay sonra, silmem gerekecek.
C Pfeiffer
Linkinden alabilirsiniz.
Bu adama hayranım
Bir alman motosiklet dergisinde ilk sayfada bu hareketlerin nasıl yapıldığı aşama aşama kısa ifadelerle açıklanarak gösteriliyor.. Benim rastladığım sayfada arka lastiği yakarak yusyuvarlak bir şekil yapıyordu Pfeiffer abimiz..
Bu arada 2004 şampiyonu belli mi?
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
Bilmiyordum...neyse, iyi oldu. Ben zaten silmek zorundayim bir sure sonra, burada kalici olur.Skullhunter adlı üyeden alıntı
ben bu adamın vıde osunu burdan ızledım a-bı varya bız motor kullanmıyoz dedım kendı kendıme yuttu motoru resmen harbıden cok guzelbende yapıyorum bu hareketlerı ama bır oldugum yerde tek teker donemıyom onu ogrenmeye calısıyom ybr ıle
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
ya abı bız burada tek teker vıdeoları ıstıyoz olan yok mu yukleyın suraya da gorelım bıraz
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
bu herif nasıl iniyor abilerim ablalarım çıkış basittt
[img]http://www.smiley-channel.de/grafiken/smiley/fahrzeug/smiley-channel.de_fahrzeug064.gif[/img]
Racing Sinandan sevgiler,saygilar........
admın işi kardeşim herkes uğrassın herkes yapar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)