Satış devrini hemenmi yapmalıyız?
-
İyi Akşamlar,
Ben motosikletimi satışa çıkardım bir arkadaş almak istiyor devri hemen yapmazsak sözleşme yapsak sorun olur mu? Başım ağrımasın bir de kaza falan yapar benim üstüme kalmasın...Nasıl bir yol izlemeliyim devir yapmadan motoru vermiyim mi yoksa sözleşme yapılınca bir sorun olmaz mı? Teşekkürler...
Reklamlar
-
hemen satış yapmak zorunda olamlısın kendini öyle hissetmelisinki başlın arımasın satıs kaç paraki 35 tl
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
satış yapmadan iki katı para verse yine verme kardeş başıma geldi ondan sölüyorum sonra en kötü ihtimal 1 günün karakolda geçer...
-
mücahit_89 adlı üyeden alıntı
satış yapmadan iki katı para verse yine verme kardeş başıma geldi ondan sölüyorum sonra en kötü ihtimal 1 günün karakolda geçer...
Noterde 15 dakika işiniz var o kadar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
babaçi adlı üyeden alıntı
Noterde 15 dakika işiniz var o kadar
aynen öle
-
8 ay oldu ruhsatımı yeni aldım elime burda satışı almak isteyen bendim fasa fiso yapanda mal sahibiydi neyseki sonunda aldım demem şuki satış yapmadan motorunu verme verirsin bir daha bulamazssın sonra başın ağrır en güzeli temeli sağlam atmak 35-40 tl civarı bisi zaten hiçte uğrasmıyorsun borcu harcı varsa öde satısını ver almak isteyene
-
trhakan adlı üyeden alıntı
8 ay oldu ruhsatımı yeni aldım elime burda satışı almak isteyen bendim fasa fiso yapanda mal sahibiydi neyseki sonunda aldım demem şuki satış yapmadan motorunu verme verirsin bir daha bulamazssın sonra başın ağrır en güzeli temeli sağlam atmak 35-40 tl civarı bisi zaten hiçte uğrasmıyorsun borcu harcı varsa öde satısını ver almak isteyene
Borcu yokta alıcı yarın almak istiyor kendisi söyledi sözleşme yapalım diye benim pek bir bilgim olmadığı için konuşuruz dedim...Teşekkür ederim bilgiler için...
-
en temizi ver satısı kafan rahat olsun
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
herkes gerekeni söylemiş,ben küçük bişey anlatayım bu konuda:
motoru aldığım kişi tanıdıktı ozamanda devir işlemleri yüksekti almadım üstüme,aradan zaman geçti aldığım kişinin tekeri ters döndü devrini almazsan icra yoluyla elinden alırlar dedi çünkü motor onun üstüne idi,sonra yıllar önce yediği trafik cezası faizi ile 509 tl bana girdi 240 tl den kaçtık,750 tl ye mal oldu,sen sen ol devrini vermeden ne al nede ver
-
mondial50tt adlı üyeden alıntı
en temizi ver satısı kafan rahat olsun
Endurocu01 adlı üyeden alıntı
herkes gerekeni söylemiş,ben küçük bişey anlatayım bu konuda:
motoru aldığım kişi tanıdıktı ozamanda devir işlemleri yüksekti almadım üstüme,aradan zaman geçti aldığım kişinin tekeri ters döndü devrini almazsan icra yoluyla elinden alırlar dedi çünkü motor onun üstüne idi,sonra yıllar önce yediği trafik cezası faizi ile 509 tl bana girdi 240 tl den kaçtık,750 tl ye mal oldu,sen sen ol devrini vermeden ne al nede ver
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler doğrultusunda vermedim motoru başım ağrımasın...
-
motorun temiz kağıdını çıkar 15 dakikada git satışını ver noterde... başını ağrıtma....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
motorun temiz kağıdını çıkar 15 dakikada git satışını ver noterde... başını ağrıtma....
Teşekkürler... Bir şey daha soracağım Bugün itibariyle yasa değişti sanırıım herşey noter tarafından yapılacak sanırım trafikle alakası kalmadı gerçi alıcıyla alakalı bir konu ama genede öğrenmenin faydası var...
-
karşıyaka adlı üyeden alıntı
Teşekkürler... Bir şey daha soracağım Bugün itibariyle yasa değişti sanırıım herşey noter tarafından yapılacak sanırım trafikle alakası kalmadı gerçi alıcıyla alakalı bir konu ama genede öğrenmenin faydası var...
evet pazartesi gününden itibaren notere gidiyoprsunuz noter sizden satış ve russat içöin gerekli ücreti aalıyor ve alıcıya geçici russat veriyor... alıncını adresine bir ay içerisinde yeni russatı kargo yoluyla gönderiyor... trafikte uğraşma derdine son...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
evet pazartesi gününden itibaren notere gidiyoprsunuz noter sizden satış ve russat içöin gerekli ücreti aalıyor ve alıcıya geçici russat veriyor... alıncını adresine bir ay içerisinde yeni russatı kargo yoluyla gönderiyor... trafikte uğraşma derdine son...
Çok teşekkür ederim....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler