HYOSUNG GT 250 Comet Yardım lütfen
Reklamlar
-
İyi günler arkadaşlar,
Ben Fikret istanbul'dan.
Yaklaşık 2 yıldır motosiklet kullanıyorum. Geçen ay 2008 model "0" hyosung gt 250 comet marka motosiklet aldım.Motosiklet henüz 1000km'de ve bakım için motor'u satın aldığım İstanbul Motor'a götürdüğümde oradaki usta motorun amortisörünün patlak olduğunu söyledi, ancak daha sonra amortisörü sıkarak ayarının gevşek olduğunu aslında patlak olmadığını iddia etti. İçime kurt düştüğü için bir honda servisine motoru gösterdim ve amortisör'ün patlak olduğunu söylediler. Gerçekten daha 1000km'deki motorun amortisörünün nasıl patladığını anlayabilmiş değilim. Rodaj süresince 80km geçmedim ve gayet dikkatli kullanıyorum, dikkatimi çekecek bir derin çukura da girmedim açıkçası.İstanbul Motor'u arayıp Honda servisinin bana söylediklerini ilettiğimde, amortisörün patlak olduğunu düşünmediğini ,patlak olsa bile amortisörün garanti kapsamında olmadığını bildirdi.Ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz.
Reklamlar
-
geçmiş olsun ama yapacak bir şey yok. amortisör, balata vb. gibi kullanım hasarına açık parçalarda garanti prosedürünü işletmek her zaman kolay değil.
Büyük ihtimalle üretim hatasıdır ama sonuçta kullanımda bağlı hasar görmediğini ispatlamak imkansız olduğundan hukuken takip edilecek bir prosedür yok.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
İstanbul Motor'dan alışveriş yapmayın arkadaşlar. Ayrıntılı bilgi isteyen özel mesaj atsın, cevaplayayım ama bu başlık bile yeterli ne mal olduklarını anlamak için..
-
istanbul motoru boşverin arkadaşım hyosung ve kanuniden hiç birşey almayın derim ben size.
-
Yahu bir konu açıcam, alışveriş yapılmaması gereken hatta önünden geçerken dile uğramaktan kaçınılması gereken şirket/firma ve marketlerin listesini yazacam. İsteyen de başına gelenleri anlatsın oraya... Ondan sonra belki daha az insan mağdur olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler