Arkadaşlar motoruna talip olduğum bi arkadaş motorunda 700 liralık bir alarm olduğunu iidia etti. Var mı böyle bi alarm?
Arkadaşlar motoruna talip olduğum bi arkadaş motorunda 700 liralık bir alarm olduğunu iidia etti. Var mı böyle bi alarm?
walla benim motorumda 70 tl lik alarm var ve hakkıyla vazifesini yerine getiriyo. acaba arkadaşının alarmı motor çalınırken yüksek ses yerine " beni çalıyolar " diye mi bağırıyo. bilemedim.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
Var mı böyle bi alarm merak ediyorum. Alışveriş yapacağım insandan dürüstlük beklerim.
Omicron arkadaşım bende motoruma bi alarm taktırmak istiyordum
alarmın hakkında bana bilgi verebilirmisin acaba
markası nedir vs
Saticiya markasini sor. gir arastir netten varmi yok mu diye.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ben alarmımı oto aksesuarları satan bir yerden aldım ve muhtemelen çin malı. ismini cismini bilmiyorum. sele altında uygun olan tek bir yerim var oraya sığacak şekilde deneyip aldım. 70 tl civarında bir ücret ödedim parçaya. motor ustam da 10 tl civarında ustalık ücreti aldı. alarm küçük darbelerde bile yüksek sesle uyarı yapıyor ve (immoblizer var) alarmı kapatmadan motoru kendi anahtarıyla bile çalıştıramıyorum. gerçi hırsıza alarm dayanmaz ama belki uyarıcı olur diye taktırmıştım zamanında.
AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür
70tl lik alarmdan farklı bi alarmı oldugunu sanmıyorum bence sen o satıcıdan bir şey alırken 2kere düşün
Alarm değilde uydu takip cihazı olmasın o?
Çünkü o cihaz 700-800 tl civarı, ayrıca alarm özelliği var.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
ismini hatırlamamakla beraber, motorun etrafına hareket sensörü, uydudan takip vb enteresan özellikleri olan yurtiçinde satanı bulamadığım bir alarm hatırlıyorum.
özellikleri çok güzel fiyatı da 400- 500 usd civarı idi.
yanlış hatırlamıyorsam böyle idi.
can't be worried about that shit. life goes on man.
Hepsiburada.com'da aynı işlevi 40-45 TL'ye yerine getiren alarmlar var. Hatta uzaktan çalıştırma bile var (neden böyle bir özelliğe ihtiyaç duyulur bilmem ama)
http://www.hepsiburada.com/liste/dep...egoryId=253701
gps sistemli ve de motorun bulunduğu yeri cep telefonunuza sms olarak bildiren sistemler var onlardandır büyük ihtimalle.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Fikir veren herkese teşekkürler.
Özelden mesaj atmiştim ama sana ulaşmadı sanırım. Yada ben yanlış kişiye gönderdim
Grade 80 veya Grade 100 zincir önermiştin bana bi zamanlar.
Ona göre sağlam düzgün bi kilit arıyorum, ve sanırım sende arıyormuşsun.
Öyle güzel sağlam bi kilit bulabildinmi?
Bulduysan nerden buldun? bana adresinin verirmisin rica etsem ?
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)