ispark motorlardan ücret alıyormuş
Reklamlar
-
Bugün sabah saat 10 da çağlayanda iki aracın arasına nizamı şekilde motorumu park ettim bankada işim vardı halledip çıktım,birden yanımda resmi deynekçi diye yorumladığım ispark'ın görevlisi geldi geçen haftadan da 1,5 tl borcunuz gözüküyor toplam borcunuz 3 tl deyip otopark fişini uzattı saygıdeğer arkadaş,dedim sen nediyorsun arkadaşım ne borcu ne parası kafanmı güzel,bana verdiği fişin en altında 01373-217 Nakit-Otomobil diye bir bilgilendirme var,dedim bu motorsiklet burda otomobil yazıyor,ben anlamam arkadaşım belediye bu parayı plakana borç yazar faizi ile alır dedi,lanet olsun deyip 3 tl yi ödedim sizce bu mantıklı birşeymi,ben bu elimde ki otopark fişi ile gidip savcılığa suç duyurusunda bulunsam nasıl olur,3 tl çok mühim değil,insanı keriz yerine koymaları çok zoruma gitti açıkçası.Belediyemizi tebrik ediyorum süper bir uygulama arabalar yetmedi sıra motorlara dadandılar,bundan sonra plakamı söküp inadına ispark bölgesine park edicem
Reklamlar
-
arkadan borç yazabildiklerini bilmiyodum ben bir kere araba bıraktım geldiğimde isparkçı yoktu ortalıkta bastım gittim şimdi benim arkamdan borçmu yazdı bence yazdığı borcun bi geçerliliği olmaz çünkü öyleyse bu adamlar istedikleri plakaya park borcu yazarlar yakalanırsan ödüyosun
-
şu linki bir kontrol et istersen sorgulama yapabiliyorsun
http://www.ispark.com.tr/List/
-
-
-
borç çıkmadı demekki almamış plakayı
@karasahin
bir motor otomobilin 4te biri kadar yer kaplıyo
-
Felon adlı üyeden alıntı
@karasahin
Hadi yırttın o zaman ama bu aralar çevremde araba kullanan çoğu tanıdığa posta yolu ile ispark cezası geliyor,servis çeken bi abimiz 220 tl ispark cezası ödemişti geçen ay,adam personelin akşam çıkışını almaya gidiyor ispark ın olduğu yere ikinci sıra park etmiş sürekli,sonra toptan ödedi parayı,servisi de bıraktı,arabayı da sattı önümüzde ki hafta motor alıyoruz kendisine
-
kempes adlı üyeden alıntı
Yok kardeşim ne alınıcam hepmiz aynı yolun yolcusuyuz
ama sabahtan akşama kadar elli kere park ediyorum 1,5 tl den 75 tl yapar ee nerde kaldı motorsikletin özgürlüğü,ekonomisi
benim bütün motorsiklet camiasına sempatim var (kimse yanlış anlamasın
,dostum inşallah bir gün tanışırız kısmet olursa
Umarım iki lafın belini kıracağımız; beraber gazlayacağımız günlerde gelir
Memnun oldum
Felon adlı üyeden alıntı
@karasahin
Ha derseniz ki alınan park ücretleri otomobille bir tutulmasın sonuna kadar desteklerim
Diye yazmıştım mesajımın sonuna
-
-
eger elindeki fiste plaka yaziyor ise ve sadece otomobil kavrami var ise git savciliga suc duyurusunda bulun. Hic bir masrafin olmaz, sadece bir dilekce , biletin fotokpisi ve ruhsatinin fotokopisi ve kimlik fotokopin yeterli. 2 ay icinde cevabi gelir. Zaten savcilik seni hakli buldugunda direk kamu davasi acar, ve belediye den bunun ile ilgili duzeltme talep eder. Yaparsan iyi olur
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
Felon adlı üyeden alıntı
220 tl ispark borcumu of
bu ispark olayı düşündüğümden daha ciddiymiş
@karasahin
okudum hocam sorun yok
Saygılarımı iletir ellerinizden öperim
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler