biraz bilgiye ihtiyacım var bu konuda
biraz bilgiye ihtiyacım var bu konuda
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
www.sahibinden.com
bu işi gayet iyi çözer ;)
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
bende bakmayı biliyorm oraya :D önemli olan biraz bilgi edermi etmezmi
ben ilerde inş olursa düşündügüm 98- 2000 arası suzuki srad veya zx6r var bunlara bakabilrsin bnce..
600f bakmayı denedin mi
zx 6 r sormuşşsun diğer bir topikçe oraya da yazayım mı burası yetrli mi
etmez
kriterlerin belli ise marka model veya linkleri listele zaten yorum gelir
sorun eksik 7-8 bine 600 ss neler?
bir çok var , ama hangisi ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
600 rr 600f zx-6 r1 r6 bu fiyata kaç model bulabilirim bunlardan
ss bineceksen en fazla taş çatlasa 5 yaşında olcak ve temiz olacak, yoksa 7-8 bin lirayada 2002 üstü bi s.s. zor! olursada bitik olur, onun için bu maceranın sonunda her türlü zararlı çıkacaksın
bkz: dost acı söyler
ayarlı not: s.s. öyle bir motosiklettirki rüzgarına kapılanlar ya canından ya malından olur
hevesine kapılanlar bindikleri cub u bile s.s. benzetmeye çalışırlar, sırf s.s. benziyor diye çok saçma sapan motosikletler satın alıp egzosttan o sesin çıkmayacağını bildikleri halde bir çok ayarın bozulacağını bile bile bir ton para verip bide egzost taktırılar. bu heves ve bu zevk çok kişinin başını yemiştir, hala çoğuna bakar gülerim tabi zevkler renkler yargılanamaz (2 zamanlılar hariç)
bu cub un sıfırı kaç lira abi diye soran bir eleman 4000 civarı dediğimde "yok yaauuw ben o paraya gawazaki alırım" diye cevap veriyor
motosiklet kültürümüz gawasaki den ibarettir...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kardeşim 12 bin den ucuz alacağın motor temiz olmaz bilgine
Ride to Live , Live to Ride...
:bounce:
nadiren de bulunuyor olsa 2001 model hiç dokunulmamış, motorunun üst kapağı ve debriyaj kapağından başka bi yeri açılmamış super sportlar var ve bakımlı iseler çok iyi performans gösteriyorlar. Honda Cbr 929, 954 vb. gibi...
Önyargılı olmamak lazım. Motosikletten anlayan, kullandığı motorun yaşı itibariyle neresinin yorulabileceğini öngörüp ona göre bakım yapan ve kullanan kişi ve tabi bütçesi de yeterliyse düşük model ss alıp binebilir.
bizdeki sıkıntı şu: adamın 6-7 bin lira parası var tamamıyla gidip 98 model sradı alıyor sonra ne bakım ne bişey. benzin bile koyamadığı için yolda kalıp deponun tüm pisliğini karbüratöre gönderiyor sonra da vay şöyle oldu vay böyle oldu diye sızlanıp, bitirdiği motoru başkasına itelemeye çalışıyor.
4 silindirli ss kullanmak maliyetli bişeydir. ister yeni model ister eski model. zincirine, bujisine,lastiğine, yağına parası olmayanlar heves etmemeli sonra hem makineye hem sahibine en önemlisi motorun sonraki sahibine yazık oluyor
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
öncelikle daha önce kullandıgım motorlarm skyjet 150 racing. hyosung 250.
600 f ile 600 rr arasındaki fark nedir neden f daha ucuz ?
f , rr a göre gidon u daha yüksek daha rahat bir makinedir fakat rr daki supersport havasını tam olarak sergileyemez fiyatının düşük olma nedeni bu olabilir diye düşünüyorum fakat f inde rr dan az kalır bi yanı yoktur hyosung 250 den sonra kullanılacak en rahat motor 600f tir 7-8 bin tl ye 1999 model bi f bulabilirsin fakat 2003 model ve 11 milyardan aşagıya rr bulman cok zor
Fikirlere Kurşun İşlemez .
tam supersport sayılmaz ama suzuki bandit düşünebilirsin.
not motorum satılık değildir.motorumu hemen hemen bu fiyatlara aldım
bence o fiyatlara hyosung 650 bulabilirsin
gt 650 R hyosung
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)