çeneden açılır kask ıcın onerılerınız
Reklamlar
-
herkese merhabalar su an kullandıgım kask next dıye bır marka hem ses hem bugu hem agırlık hem vızorun tıtremesı acısından gercekten eşi benzerı bulunmayan kasklardan bırtanesı Çeneden acılır bu saydıklarımın aksıne ozellıklerı bulunan 300-400 tl arası onerebılcegınız hangı marka modellerı var ve nerelerden daha hesaplısını bulurum onerılerınızı beklıyorum tesekurler..
Reklamlar
-
çeneden açılan alma
benim önerim herzaman fullface kullanın.....
-
-
valla fiyatini bilemem ama agv var ben nolan n102 kullandim ceneden acilir ve hayatimi sanirim ona bocluyum...keske nolanin bacak icinde biseyleri olsaydi
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
-
Hocam diğer kaskları pek bilmem ama azcık kaliteli olsun diye agv longway almıştım. AGV ye bakma gürültülü bi kask.
-
hemen hemen hepsinden kullandım
airoh sv55; çok ağır bir süre sonra boyun ağrıyor ve parasına göre kaliteli değil !!
agv longway ; kullanmadım mağazada bir baktım şöyle, agv nin alt model open face bir kaskı verdiğin paraya değmez gibi duruyordu!! her yanından bişeyler gireceği belli onu alcağıma daha ucuz olan full face GP1 modelini almıştım çokda memnundum
airoh alt model bir kaskı var çene açılır (iğrenç) hala duruyor
nolan n102; tek kelimeyle mükemmel ama bir kötülüğü var o kask takınca motorun sana hız yapmıyormuş gibi geliyor bence tehlikeli
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler