yamaha türkiyede bitmiştir. honda alıp rahat etmek varken neden sorunlarla boguşsun millet.
milletin begenmedigi honda space bile ybr den fazla satıyor. neden çünkü bilinçli kullanıcı fiyatın yanısıra satış sonrası hizmete bakar.
honda sonsuza kadar varolmasını istedigim firmadır. hondanın yaşam felsefeside bu temele dayanır.
özellikle bu ybr 250.şu an sıfırı varmı bilmiyorum ama gerçekten çok pahalı.fiyatlar yüzünden adam gibi motorlarla binemiyoruz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:51 ----------
hondanın fiyatları sanki çok mu ucuz?o spacy e yeni ybr ile aynı parayı istiyorlar.4600.allah aşkına spacy nere ybr nere.türkiyede motorculuk bitmiş.yerli firmaların kaliteli mallar yapmaları dileğiyle.
Dusuk cc hacımlı motosıkletlerde malesef ıkı japon fırması arasında rekabet var, dıger kawaskı ve suzıkı yuksek cc rekabete gırıyor, malesef parca konusunda sıkıntı var.
Otv kdv mılletın belını bukuyor, yamahanın kalıtesı tartısılmaz ama fıyatları cok ucuk, male
sef boyle gıderse Turkıyede yamaha kullanıcıları azalacak belkıde hıc kalmayacak
virago 250 lerin sıfır fiyatı kaçdır acaba göremedim listede ?
şuna bakarmısınız Allah aşkına bu kadar da olmaz ki ya ne doğru düzgün kendilerini tanıttıkları bir internet sitesi var ne doğru düzgün herkes bi motosiklet alsın diye fiyatları var yamaha kendi kenini Türkiye de bitiriyor bu kadar da olmaz yzf - r 125, 10 000 tl
kawasaki ninja 250 R 10.500 tl :O bırakın gidin siz yaaa yapmayın iş falan satmayın motosiklet falan
2011 xt660 x tr de sınırlı gelicek galiba
[B]2009 Ybr / 2011 Runner [/B]
isim olarak yazmak isterdim buraya ama böle bir sıkıntıda olmamızın nedeni birkaç türk vatandaşı arkadaşımızın japonları yönlendirmesi diyebilirim.. açıklamalar için özelden sizi aydınlatabilirim.
2010 yılında Yamaha için yazılanlara bakın.
2015'e kadar hiç artmamış neredeyse.Sonra uçuşa geçmiş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)